TNT Innight: ontwikkeling (inter)nationale websites

TNT Innight levert tijdgebonden en op maat gemaakte nachtdistributie. Maar hoe benut je de website om die dienstverlening helder en gebruiksvriendelijk onder de aandacht te brengen? Rob Deijns (TNT Innight) ontwikkelde met Entopic een nieuwe internationale én 6 nationale websites, waaronder www.tntinnight.nl en www.tntinnight.com.

"
De wens om een goede website neer te zetten was er bij alle TNT Innight-landen.
"
Rob Deijns, Marketing Communications Specialist TNT Innight

Voor het ochtendgloren bezorgd

De dienstverlening van TNT Innight draait goeddeels om nachtdistributie van goederen die vóór het ochtendgloren bij de ontvanger moeten zijn. Klanten die afhankelijk zijn van zulke tijdgebonden distributie vind je onder meer in sectoren als de medische wereld, engineering, landbouw en automotive. Via verschillende track & trace-systemen kunnen de klant én ontvanger hun zendingen online volgen.

Meer aandacht voor dienstverlening

Volgens Marketing Communications Specialist Rob Deijns (TNT Innight) lag er al een prima portaal voor de track & trace-gegevens. De grote uitdaging was echter om de dienstverlening gebruiksvriendelijk en vindbaar onder de aandacht te brengen. Entopic ondersteunde TNT Innight met het volledige ontwikkeltraject, vanaf de strategie tot en met de bouw en hosting van de websites.

Herstructurering website

In een sector waarin tijd letterlijk geld is, mocht de operatie niet te lang duren. Samen met het team van TNT Innight ontwikkelden we in hoog tempo het ontwerp van een nieuwe internationale website. We herstructureerden de website op een voor de bezoeker gebruiksvriendelijke manier. Daarbij hielden we rekening met lokale mogelijkheden voor de nationale websites. In combinatie met het nieuwe ontwerp, gebaseerd op de huisstijl van TNT Innight, konden onze bouwers snel aan de slag.

"
De contacten met internationale TNT Innight-collega’s zijn door het websiteproject nauwer geworden. Dat zorgt er ook voor dat we veel meer informatie delen.
"
Rob Deijns, Marketing Communications Specialist TNT Innight

Hulp nodig bij de ontwikkeling van je website?

Leg je case vrijblijvend voor aan Janneke Belt. Zij adviseert opdrachtgevers over hun online strategie en de implementatie daarvan.
Bel 020 – 305 91 49 of mail je vraag via het contactformulier.

Janneke Belt | Entopic

Kan ik je helpen?

Janneke Belt
Senior consultant
janneke@entopic.com
0203059149