Transavia

Content in alle richtingen

Entopic verzorgt sinds 2016 content in alle richtingen. Zo helpen we Transavia bij het uitdragen van hun brand voice en merkbelofte door sterke content te maken.

Diensten Contentmanagement in Sitecore, wekelijkse nieuwsbrief naar 800.000 abonnees, sales-, winter- en zomerspecials, contentoptimalisatie (inspirationeel, service en sales)
Release ongoing

Wat levert het Transavia op?

  • Up-to-date content passend bij hun merkverhaal
  • Inspirationele content die bijdraagt aan sales- en servicedoelen
  • Conversie-optimalisatie & UX copy
Bekijk het resultaat

Kunnen we iets voor jou betekenen?

Neem contact op

Over Transavia

Bij de low-cost luchtvaartmaatschappij Transavia draait alles om betaalbare vluchten naar mooie bestemmingen binnen en buiten Europa. Transavia zit in Nederland en Frankrijk en is een dochtermaatschappij van Air France-KLM.

Content in de praktijk

We helpen Transavia o.a. bij het beheren van de website in Sitecore, het versterken van de content met goede teksten en SEO, het maken van de wekelijkse nieuwsbrief en door de salesspecials op te zetten. Naast salesgerelateerde content is ook de servicesectie van transavia.com een belangrijke pijler waar we bij helpen. Tot slot houden we ons bezig met uitdagingen op het gebied van microcopy, A/B-testen, social copy en het schrijven van videoscripts.

“De samenwerking met de contentspecialisten van Entopic is erg goed. Ze maken perfecte on-brand content en zijn prettig in de omgang. Hierdoor voelt het als één groot contentteam. Ook in geval van nood of bij urgente verzoeken staan ze voor ons klaar.”
Manon van Schie, Brand Campaign Specialist bij Transavia