Rituals

Vast contentteam, altijd zen

Rituals is een merk dat overal dezelfde herkenbare look en boodschap heeft. Het maakt niet uit waar je een Rituals-winkel binnenstapt, je weet altijd meteen waar je bent. Diezelfde sterke branding zet het merk online neer, geholpen door ons toegewijde team van contentmanagers en een online merchandiser.

Diensten Contentmanagement, online merchandising, beeldbewerking, projectmanagement
Release 2019

Wat levert het Rituals op?

● Snel nieuwe content online, tekst en beeld
● Overal ter wereld dezelfde marketingkalender
● Continue voortgangs- en kwaliteitsbewaking
● Efficiënter content proces

Bekijk het resultaat

Kunnen we iets voor jou betekenen?

Neem contact op

Overal dezelfde merkbeleving

Rituals is niet alleen een bekend en herkenbaar cosmeticamerk, het is ook een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Met wereldwijde invloed: onder het hoofdkantoor valt een groot aantal regiokantoren. Met wel 500 Rituals-winkels, verspreid over 15 landen. Merkbewaking is dan een belangrijk aandachtspunt, wat precies de reden is dat Entopic Rituals helpt met belangrijke facetten van hun e-commerce: content en online merchandising.

Continu bezig en betrokken

Dat doen we met een dedicated team van 4 onlinespecialisten, waarvan er een de taak van projectmanager op zich neemt. Een ideale combinatie: zo weet Rituals niet alleen zeker dat er veel expertise aanwezig is, maar ook dat kwaliteit altijd gecheckt wordt. Of het nou gaat om het inrichten en publiceren van campagne- en productpagina’s, aanpassingen aan het online productenassortiment of zorgen voor vertalingen en beeldbewerking. De deadline halen we altijd, omdat we nauw samenwerken en vaste controlemomenten kiezen.

Vertrouwen en rust

“We’re here to make you feel good.” Dat zijn de woorden van Raymond Cloosterman, de CEO van Rituals. En eigenlijk is dat precies wat wij bij Rituals doen: we staan altijd klaar voor contentvraagstukken, zodat Rituals weet dat het goedkomt. Zo heeft het cosmeticamerk zelf ook de rust waar Rituals voor staat.

"Van productlanceringen tot het inrichten van contentpagina’s en coördineren van campagnes: het contentteam van Entopic schept rust dankzij hun efficiënte, snelle en deskundige werk!"
Ayla Loomans, Rituals