Werken bij Entopic

Bij Entopic werkt een fijn team van contentprofessionals. Van contentspecialisten tot contentmanagers. En een team van recruiters. Iedereen met de juiste kennis en ervaring is welkom.

Vacatures

Waar we voor staan

De klant voorop, hard werken en altijd zoeken naar oplossingen. Dat zijn belangrijke eigenschappen van onze bureaucultuur. Ook is er veel aandacht voor samenwerken en samen groeien. Wie je bent en wat je wilt is voor ons net zo belangrijk als wat je doet.

Kennisontwikkeling

Bij Entopic vinden we jouw ontwikkeling belangrijk. Zowel voor jezelf, als voor je klant. Daarom hebben wij het interne Learning & Development programma in het leven geroepen. Hieronder vallen onze workshops, het e-learningplatform Udemy en onze content café’s. Zo sta je sterker in je schoenen als contentprofessional én leer je jouw soft skills verbeteren.

Coaching

Ga je aan de slag voor Entopic? Dan bieden we je de mogelijkheid om je competenties, vaardigheden en groeikansen in kaart te brengen via een talentenanalyse. Met de uitkomsten stel je samen met jouw teamcoach een ontwikkelplan op, waarmee je grip krijgt op je ontwikkelmogelijkheden en loopbaan. Ben je benieuwd naar de doorgroeimogelijkheden? Bekijk onze functieprofielen.

Collega’s

Ons team is hecht en divers. Bij Entopic werken mensen van alle leeftijden, met diverse achtergronden en opleidingen. Wij willen graag dat je je veilig en thuis voelt. En we willen je ook persoonlijk leren kennen. Wil je meer lezen over ons team? Ontdek onze Entopic verhalen.

Afwisseling

Bij Entopic werk je op kantoor, bij de klant of rustig vanaf je bank. Wij vinden flexibiliteit heel belangrijk. Zodat we op een fijne manier kunnen samenwerken met onze klanten. Zoals Rabobank, Eneco, BMW, Heineken, Transavia & Hogeschool Utrecht.

“Bij Entopic werk ik op het snijvlak van praktisch en strategisch. Zo maak ik content voor verschillende kanalen, maar ontwikkel ik ook contentstrategieën en denk ik mee over werkprocessen. Elke klantvraag is anders. Zo blijft mijn werk afwisselend én uitdagend.”
Wanda Haveman, senior contentspecialist bij Entopic

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Er zit veel variatie in je werk. En vrijheid in hoe je de klussen oppakt en afhandelt. Vaak ga je zelfstandig op zoek naar oplossingen. Om iets neer te zetten waar je zelf trots op bent. Kom je ergens niet uit? Er is altijd wel een collega in de buurt die je kan helpen.

Solliciteren?

Wil je bij ons komen werken? Solliciteer dan op een van de vacatures of stuur een open sollicitatie. We geven je graag een kijkje in ons sollicitatieproces. Zo weet je precies waar je aan toe bent.