Entopic als werkgever

Leuk dat je geïnteresseerd in ons bent! Bij Entopic werken enthousiaste, gedreven contentprofessionals. Van copywriters tot contentmanagers. En een team van recruiters. Pas jij ertussen?

Vacatures

Waar we voor staan

De klant voorop, hard werken en altijd zoeken naar oplossingen. Dat zijn belangrijke eigenschappen van onze bureaucultuur. En we houden het ook nog leuk. De cultuur van Entopic is open. Er is veel aandacht voor samenwerken en samen groeien. Lees meer over onze cultuur.

Geen typische werkdag

Wij vinden flexibiliteit belangrijk. Zodat we op een fijne manier kunnen samenwerken met onze opdrachtgevers. Zoals Rabobank, Eneco, BMW, Heineken, Transavia & Hogeschool Utrecht. Soms is dat op kantoor in Amsterdam, maar soms ook bij de klant op locatie. Een werkdag is heel afwisselend. Terwijl jij werkt aan de brand-voice van een klant, is je collega bezig met een contentmigratie. In de huidige situatie werken we voornamelijk nog vanuit huis, maar af en toe naar kantoor is geen probleem.

Collega’s

Het multidisciplinaire team is hecht en divers. Bij Entopic werken mensen van alle leeftijden, met diverse achtergronden en opleidingen. Er wordt keihard gewerkt, maar ook veel gelachen. Wat ons betreft een gouden combinatie.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Er zit veel variatie in je werk. En vrijheid in hoe je klussen oppakt en afhandelt. Dat betekent dus wel dat je van aanpakken weet en houdt van puzzelen. Vaak ga je zelfstandig op zoek naar oplossingen. Om iets neer te zetten waar je zelf trots op bent. Maar samenwerken kun je ook: Entopic specialiseert zich in teamspelers.

Persoonlijke ontwikkeling en coaching

Ga je aan de slag voor Entopic? Dan bieden we je de mogelijkheid om je competenties, vaardigheden, natuurlijke talenten en groeikansen in kaart te brengen via talentenanalyse. Met de uitkomsten hiervan stel je samen met een van onze teamcoaches een ontwikkelplan op, waarmee je grip krijgt op je ontwikkelmogelijkheden en loopbaan. Jouw groei en ontwikkeling vinden we belangrijk. Of dat nou meer in de diepte is als specialist, of in de breedte als generalist.

Kennis events

Kennisontwikkeling en netwerken met vakgenoten kan je als contentprofessional nergens beter dan bij Entopic. Kennis is er om te delen. En je krijgt ook alle ruimte om te leren. Daarom bieden we deelname aan onze omvangrijke hoeveelheid kennis events: workshops, trainingen en congressen.

Meer dan werk

Wie je bent en wat je wilt is voor ons net zo belangrijk als wat je doet. Word je genoeg uitgedaagd? Heb je ambities die je na wilt jagen? En waar word je buiten kantooruren nou warm van? Entopic staat open voor jouw plannen en ideeën. We willen je leren kennen. Daar zijn onze borrels, uitjes en feesten voor.