Entopic als werkgever

Leuk dat je geïnteresseerd in ons bent! Bij Entopic werken jonge, gedreven contentprofessionals. Van copywriters tot contentmanagers. En een team van recruiters. Pas jij ertussen?

Vacatures

Waar we voor staan

De klant voorop, hard werken en altijd zoeken naar oplossingen. Dat zijn belangrijke eigenschappen van onze bureaucultuur. En we houden het ook nog leuk. Lees over onze cultuur.

Geen typische werkdag

Wij vinden flexibiliteit belangrijk. Zodat we op een fijne manier kunnen samenwerken met onze opdrachtgevers. Soms is dat op kantoor in Amsterdam, maar soms ook bij de klant op locatie. Of thuis, als dat je helpt om lekker door te werken.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Er zit veel variatie in je werk. En vrijheid in hoe je klussen oppakt en afhandelt. Dat betekent dus wel dat je van aanpakken weet en houdt van puzzelen. Vaak ga je zelfstandig op zoek naar oplossingen. Om iets neer te zetten waar je zelf trots op bent. Maar samenwerken kun je ook: Entopic specialiseert zich in teamspelers.

Meer dan werk

Wie je bent en wat je wilt is voor ons net zo belangrijk als wat je doet. Word je genoeg uitgedaagd? Heb je ambities die je na wilt jagen? En waar word je buiten kantooruren nou warm van? We willen je leren kennen. Daar zijn onze borrels, uitjes en feesten voor.