Het sollicitatieproces

Een voordeel van solliciteren bij een contentbureau? Wij handelen snel. Als je wilt, kun je binnen een paar werkdagen al bij ons aan de slag. Dit kun je verwachten als je bij ons hebt gesolliciteerd.

Kennismakingsgesprekken

Jij vindt ons of wij vinden jou. Hoe dan ook is de kans groot dat het eerste contact verloopt via onze recruiter. In een telefonische kennismaking luisteren wij naar jouw ambities binnen het contentvak. Wat zoek je in een werkgever? Past werken bij Entopic binnen jouw loopbaan?

Is er een klik en sluiten jouw wensen aan op wat wij te bieden hebben? Dan plannen we een tweede gesprek in met een van onze recruitment consultants. In dit gesprek maken zij in gedachten alvast potentiële matches met inhoudelijke opdrachten en klanten.

Het derde gesprek heb je met één van onze teamcoaches, onze operations director Danny of onze content & strategy director Eelko. Dit gesprek gaat over hoe wij elkaar kunnen versterken en hoe we dat gaan doen.

Schrijfopdracht en Talenten Motivatie Analyse (TMA)

Om je beter te leren kennen, vragen wij je een Talenten Motivatie Analyse te maken. Deze analyse duurt zo’n 45 tot 60 minuten en brengt je persoonlijke drijfveren en talenten in kaart. Bij Entopic vinden we jouw ontwikkeling namelijk heel belangrijk. De resultaten bespreken we samen.

Solliciteer je als contentspecialist? Dan ontvang je van ons een korte schrijftest. Hiervoor krijg je 4 werkdagen de tijd en we zorgen dat deze anoniem wordt nagekeken door één van onze senior contentspecialisten.

“Bij Entopic leer ik veel. Van het schrijven van goede teksten tot het uitvoeren van contentscans. Elke collega uit het contentteam heeft unieke kennis in huis waardoor we van elkaar blijven leren.”
Ward Nijhuis, medior contentspecialist bij Entopic

Referentiecheck en aanbod

Onze HR-manager zal tijdens het sollicitatieproces ook een referentiecheck uitvoeren. Dat doet ze bij de referentie(s) die jij hebt aangedragen. Heb je alle stappen succesvol doorlopen? Dan doen we je graag een aanbod.

Welkom als nieuwe collega bij Entopic!