Onze verhalen: Entopic-collega’s aan het woord

Bij Entopic barsten we van contentprofessionals, maar zijn we veel meer dan onze functie. In ieder van ons schuilt een verhaal dat anderen kan helpen of inspireren. Van uitdagingen op het werk tot leermomenten en persoonlijke doelen. We hebben 1 ding gemeen: onze passie voor content. Wil je meer weten over het werk als contentprofessional? Lees de verhalen van onze mensen.

De overstap van klantzijde naar bureauzijde

De rol van redacteur bij een grote organisatie klinkt misschien uitdagend, maar voor Kim Bogers verveelde het na een tijd. Ieder jaar werkte ze mee aan het jaarverslag, het relatiemagazine en de bijbehorende intranet-artikelen. Maar waar was de vernieuwing? Bij Entopic.

Collega's aan het woord

Creatief aan de slag als contentmanager

Een paar jaar na het behalen van haar bachelor Toerisme volgde Priscilla Menick een opleiding contentcreatie. Ze wilde namelijk niet verder in de reisbranche maar creatief aan de slag met content. In mei begon Priscilla als contentmanager bij Entopic. Haar doelen?

Werken als webredacteur bij de Rijksoverheid

Jordy Steijn belandde na zijn master Geschiedenis onverwachts in de content bij een gemeente. Dit beviel zo goed, dat hij wilde blijven schrijven. Niet veel later ging hij aan de slag bij Entopic. Hoe zijn reis verliep? Hij neemt je mee in zijn verhaal.

Van klantenservice naar content

Wat als je weet wat voor baan je graag wilt, maar geen relevante werkervaring hebt? Het overkwam Yiri Huijzen. Na een tijd als klantenservicemedewerker wist hij zeker dat hij contentmanager wilde worden. Alleen zochten bedrijven ervaren contentmanagers. Ontdek hoe hij bij Entopic terechtkwam.

 

Collega's aan het woord

Scoren met videocontent

Al meer dan 7 jaar werkt Jeroen Mansier als videospecialist bij Entopic. Voor de KNHB, Oranjehockey en Hockey.nl maakte hij honderden video’s. Hij weet als geen ander hoe je kijkers boeit met verhalen. Samen met Jeroen blikken we terug én vooruit.

Van communicatie naar content

Lana Pattiapon had een berg aan werkervaring als communicatiemedewerker, maar wilde aan de slag met online content. Nu werkt ze als contentspecialist bij Entopic. We kijken terug op het begin van haar carrière en haar vervolgstappen.

Van contentstrategie tot uitvoering

Als contentstrateeg overziet Janneke Belt het hele contentproces. Of het nu gaat om templates voor converterende teksten, een slimme, begrijpelijke contentstrategie of een interactieve schrijfworkshop: ze draait haar hand er niet voor om. Maak kennis met Janneke.

De reis van contentmanager naar contentspecialist

Sanne Wierda studeerde journalistiek en startte in 2014 als contentmanager bij Entopic. Ze wilde meer leren over de achterkant van websites. Maar na een aantal jaar contentmanagement, kriebelde haar passie voor schrijven. Sanne besloot door te groeien tot contentspecialist.