Onze verhalen: Entopic-collega’s aan het woord

Bij Entopic barsten we van contentprofessionals, maar zijn we veel meer dan onze functie. In ieder van ons schuilt een verhaal dat anderen kan helpen of inspireren. Van uitdagingen op het werk tot leermomenten en persoonlijke doelen. We hebben 1 ding gemeen: onze passie voor content. Wil je meer weten over het werk als contentprofessional? Lees de verhalen van onze mensen.

De overstap van klantzijde naar bureauzijde

De rol van redacteur bij een grote organisatie klinkt misschien uitdagend, maar voor Kim Bogers verveelde het na een tijd. Ieder jaar werkte ze mee aan het jaarverslag, het relatiemagazine en de bijbehorende intranet-artikelen. Maar waar was de vernieuwing? Bij Entopic.

Kim Bogers, contentspecialist bij Entopic

Van klantenservice naar content

Wat als je weet wat voor baan je graag wilt, maar geen relevante werkervaring hebt? Het overkwam Yiri Huijzen. Na een tijd als klantenservicemedewerker wist hij zeker dat hij contentmanager wilde worden. Alleen zochten bedrijven ervaren contentmanagers. Ontdek hoe hij bij Entopic terechtkwam.

Yiri Huijzen, contentmanager bij Entopic

De reis van contentmanager naar contentspecialist

Sanne Wierda studeerde journalistiek en startte in 2014 als contentmanager bij Entopic. Ze wilde meer leren over de achterkant van websites. Maar na een aantal jaar contentmanagement, kriebelde haar passie voor schrijven. Sanne besloot door te groeien tot contentspecialist.

Sanne Wierda, contentspecialist bij Entopic