Als freelancer aan de slag

Entopic is meer dan de groep vaste collega’s. We hebben al jaren een groot, actief netwerk van freelancers. Het is de ideale manier om alle aanvragen die we krijgen slim op te lossen: door ze ook neer te leggen bij enthousiaste zzp’ers. Van opdrachten voor de overheid tot onderwijs en telecom. Sluit jij je aan bij ons freelance netwerk?

Content verbindt

Wij stellen de klant voorop, werken hard en zoeken altijd naar oplossingen. En dat verwachten we ook van onze freelancers. Samenwerken betekent voor ons mensen verbinden via content.

Snelheid

Het grote voordeel van werken via Entopic is dat er veel opdrachten bij je terechtkomen. Je kunt ons zien als de verbindende schakel tussen jou en onze opdrachtgevers. Wij houden in de gaten wat er bij jouw kennis en talenten past en bellen je als we een mooie klus hebben.

Flexibiliteit en zelfstandigheid

Je hebt er niet voor niets voor gekozen om te freelancen. Dus respecteren wij de manier waarop je werkt en doen we alles in overleg. Zo houd je de zelfstandigheid en flexibiliteit die je gewend bent. Wij regelen de contractuele zaken, jij focust je op de opdracht.

Netwerken

Netwerken met vakgenoten kan je als contentprofessional nergens beter dan bij Entopic. Via onze congressen, webinars, workshops en trainingen ontmoet je gemakkelijk andere contentprofessionals. Wij brengen mensen samen.