Hoe we werken

Bij Entopic staat de opdrachtgever natuurlijk voorop. Dat betekent dat flexibiliteit altijd een grote rol speelt bij wat we doen. Bij wat we aanpakken, wat het proces is en waar we werken. We nemen jouw wensen serieus. Net als de kwaliteit van wat we doen en maken.

Onze disciplines

Bij Entopic vind je alles wat je nodig hebt om je content te maken, te verbeteren of te managen. Net als de mensen die dat kunnen doen: copywriters, contentmanagers, projectmanagers, chatbotexperts en meer. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat jij elke doelstelling haalt.

Kijk op content en flow

Content staat nooit op zichzelf. Jij wilt wat vertellen, je gebruikers wat horen en daar heb je verschillende kanalen en platformen voor. Hoe die met elkaar samenhangen en hoe uitingen elkaar opvolgen zien we als een flow: een opvolging van acties die elkaar versterken. Welke klus je ook bij ons neerlegt, wij zetten de ideale gebruikerservaring neer.

Van vraag tot oplossing

Benieuwd wat er gebeurt als je contact met ons opneemt? Je leest het hieronder.

Jouw aanvraag
Als jij iets nodig hebt, hebben wij aan oplossingen en specialisten geen gebrek. Onze adviseurs gaan snel aan de slag met je opdracht- of functieomschrijving. En bedenken snel een aanpak die daarbij past.

De intake
We leggen onze oplossing, de kandidaat of ons team aan je voor. Heb je vragen? Onze experts denken met je mee. De nieuwe informatie en feedback nemen we tot ons en gebruiken we om de aanpak verder aan te scherpen.

Het werk
We gaan snel en doordacht aan de slag. Daarbij voeren we niet alleen de afgesproken werkzaamheden uit, maar schakelen we ook steeds met je over de voortgang. En signaleren we verbeteringen. Samenwerken is voor ons dat stapje extra doen.