Blogs

Of het nu webcopy, CMS-werk, chatbotteksten of merkstrategieën zijn: wij houden van content. We omarmen nieuwe trends en gaan uitdagingen niet uit de weg. In onze blogs lees je wat je echt moet weten over deze onderwerpen. Van must-knows tot situaties uit de praktijk.

5 SEO trends voor 2021

Met het eerste kwartaal van 2021 achter de rug weten we beter welke SEO-trends dit jaar van belang zijn. We zetten de belangrijkste voor je op een rijtje.

BMW kiest opnieuw voor Entopic

BMW Group Nederland en BMW Financial Services hebben opnieuw voor Entopic gekozen. Entopic won de nieuwe aanbesteding en verzorgt in ieder geval de komende vijf jaar de online content voor BMW en MINI.

Neemt GPT-3 het werk van copywriters over?

Een Artificial Intelligence die goed kan schrijven. Het moet niet gekker worden natuurlijk! Hoe bedrieglijk slim GPT-3 is, hoorden we van Antal van den Bosch, (directeur van het Meertens instituut). In zijn webinar vorige week.

Terugblik: onze webinar-serie Contentmarketing en Webredactie 2020

Afgelopen week vond onze webinar-serie Contentmarketing en Webredactie plaats. Een webinarweek vol interessante, verrassende en leerzame sessies. Heb je niet alle webinars kunnen volgen? Geen probleem. Wij praten je bij.

Starten in coronatijd: 3 collega’s vertellen

De corona-maatregelen versoepelen, hoera! We mogen steeds meer. Toch werken we nog zo veel mogelijk vanuit huis. Maar een nieuw project starten en extra collega’s aannemen? Kan gewoon, ook vanuit huis.

Luister naar je klant en verbeter je content

Staat klantwaarde voorop binnen jouw organisatie? Goed bezig. Maar nu de hamvraag: is je organisatie daar ook al op ingesteld en maak je het ook echt waar? Om je klanten...

Jouw verhaal vertellen? Schrijf begrijpelijk!

Je zit helemaal in de materie waar jij je dagelijks mee bezig houdt. Dus heb je die webteksten en uitingen zo geschreven. Termpje hier, jargon daar en vertellen waar jij trots op bent. Niks mis mee, toch? Nou, eigenlijk wel.

Checklist: een succesvolle chatbot in 7 stappen

Chatbots zijn niet meer weg te denken uit het digitale landschap. Zeker niet in deze tijd, waarin ze veel druk weghalen bij servicedeskmedewerkers.

De ideale tekstlengte bestaat niet, de ideale tekst wel

Vaak krijgen we de vraag wat de beste lengte is voor een webtekst. En zoals de titel al zegt: volgens ons bestaat die ideale lengte niet. Wat wél...

Zo zet je lezers aan tot actie in crisistijd

De afgelopen weken is pijnlijk duidelijk geworden wat de impact van de coronacrisis is op ons dagelijkse leven. En ook wat nodig is om...

3 SEO-opvattingen die je echt moet bijstellen

Vindbaarheid is altijd belangrijk. Want zonder vindbaarheid geen traffic en zonder traffic geen conversie. Daarom blijft SEO ook belangrijk: elke organisatie...

Webredactie op afstand: zo doe je dat

Het mooie aan webredactie? Je locatie doet er niet toe, omdat je je op online richt. Webredactie kan dus gewoon doorgaan nu iedereen door COVID-19 aan huis...

1 2 3 9