Schiphol: webredactie en contentmanagement

Onze nationale luchthaven Amsterdam Airport Schiphol is een van de grootste hubs van Europa, met in 2013 ruim 420.000 vluchten en 52, 6 miljoen reizigers. Dat vereist een betrouwbare online informatievoorziening voor zowel de passagiers als alle medewerkers. Ons webteam ondersteunt Schiphol bij de dagelijkse webredactie en het contentmanagement van de digitale kanalen.

Spil in de digitale informatievoorziening

We voorzien de gebruikers van de luchthaven van actuele informatie. Voor reizigers bijvoorbeeld wat de aanbiedingen zijn in de See Buy Fly-shops of waar reizigers hun bagage tijdelijk kunnen stallen. Ons team draagt daarmee een grote verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en juistheid van gepubliceerde informatie op o.a. Schiphol.nl, de mobiele website en de Schiphol App.

Het webteam dat voor Schiphol werkzaam is, is flexibel inzetbaar en werkt zowel op locatie als vanuit ons kantoor in Amsterdam. In voorkomende gevallen schalen we het team op om bijvoorbeeld extra ondersteuning te verlenen.

Ook ondersteuning nodig bij webredactie en contentmanagement?

Leg je case vrijblijvend voor aan Niels Vonk of Danny van Steijn. Zij kijken of het uitbesteden van webredactie en contentmanagement voor jouw organisatie de beste optie is. Bel 020 – 305 91 49 of mail je vraag via het contactformulier.