Meld je aan voor onze Online Talent Day

Startende online professional? Begin bij Entopic!

In welke markt ligt jouw toekomst? Online natuurlijk! Entopic is als online contentbureau een prachtig startpunt voor de échte talenten. Bij ons ga je aan de slag voor mooie opdrachtgevers, krijg je alle ruimte om te leren en veel eigen verantwoordelijkheid. En dat binnen een jong en enthousiast team van contentmanagers en contentspecialisten.

We zijn erg nieuwsgierig of jij ons nieuwste talent bent. Om dat te ontdekken, doen we niet aan standaard sollicitatiegesprekken. Liever delen we onze kennis met je en horen we waar jij je in wilt ontwikkelen. En ondertussen kijken we natuurlijk of het klikt.

Hoe ziet de Entopic Online Talent Day eruit?

Samen met andere online talenten nodigen we je uit bij Entopic in de Amsterdamse Pijp. Wij praten je bij over de laatste online ontwikkelingen en je krijgt speedcourses over schrijven voor het web en werken met een CMS. En jij laat ons zien wat je al kunt en waar je enthousiast van wordt. Uiteraard kun je met een van onze contentmanagers praten en al je vragen stellen. Aan het einde van de dag hebben we een goed beeld van elkaar. En wie weet zijn Entopic en jij voor elkaar gemaakt!

Wat: Entopic Online Talent Day
Wanneer: eind deze zomer
Waar: Entopic, Jozef Israëlskade 48c, Amsterdam

Voor wie:

  • Startende online professionals
  • Enige ervaring met content (stage, eigen blog, werk)
  • Enige kennis van CMS, SEO, HTML
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Enthousiast, leergierig, proactief

Erbij zijn?

Laat het ons snel weten, er is maar een beperkt aantal plaatsen. Mail je cv en een korte toelichting (firoza@entopic.com) waarom jij graag aanwezig wilt zijn bij de Entopic Online Talent Day. We maken een selectie uit alle aanmeldingen.

Wat voor soort functies we hebben? Lees verder.