Communitymanagement

Een succesvolle online community doet veel voor je merk of organisatie. De interactie met je doelgroep levert waardevolle inzichten op voor je dienstverlening én voor het verbeteren van je online reputatie. Onze communitymanagers helpen bij het opzetten van nieuwe initiatieven of versterken je team bij behoefte aan extra capaciteit.

Wat doen we voor je?

  • Community-strategie: op wie richt je je en waar?
  • We activeren je doelgroep met de juiste content
  • Continue moderatie, evaluatie en verbetering
Neem contact met ons op

Op zoek naar een projectmanager?

Bekijk de mogelijkheden

Van concept naar resultaat

Een communitymanager kan veel voor je betekenen. Hij kan bijdragen aan het concept en de ontwikkeling van een community, daar de juiste content en campagnes bij bedenken én er vervolgens voor zorgen dat alles gemaakt en gemeten wordt. Waardoor je continu kunt blijven verbeteren. Moderatie is ook een belangrijk onderdeel: ervoor zorgen dat iedereen zich aan de regels van je community houdt.

Social media of een eigen plek

Je kunt ervoor kiezen om een eigen community-platform te maken. Op je eigen website of binnen een nieuwe omgeving. Of je richt je op community building via Instagram, Facebook, LinkedIn of Twitter. Wat je keuze ook is: onze communitymanager helpt bij de ontwikkeling van de juiste strategie. Wie is de doelgroep? En hoe moet je community gepositioneerd worden? En hoe activeer je leden eigenlijk? De communitymanager komt met de antwoorden.

Waarde voor klanten en voor jou

Wat zeggen klanten over je blogs en social media? En wat leeft er allemaal in je community? Dat maakt de communitymanager voor je inzichtelijk. Je komt erachter welk sentiment er leven en hoe je daar het beste op reageert. Met de juiste, inhoudelijke reacties kun je de beeldvorming over jouw organisatie positief beïnvloeden.