Projectmanagement

Zeker weten dat je die deadline haalt? En dat je vlak ervoor of erna niet voor verrassingen komt te staan? Dan is een projectmanager de oplossing. Zo bewaak je je branding, de kwaliteit en de voortgang. Terwijl we alle stakeholders op de hoogte houden.

Wat doen we voor je?

  • Jouw project continu monitoren
  • De kwaliteit en afspraken bewaken
  • Het team en de stakeholders managen
Neem contact met ons op

Aan de slag met je contentstrategie?

Bekijk de mogelijkheden

Alles onder controle

Wil je een deel van webcopy laten herschrijven? Een kwartaalupdate maken? Beginnen aan een chatbot? Je contentproces inrichten? Of een contentmigratie doen? Dan zet je een project in gang om dat gedaan te krijgen. Maar vaak krijg je er dan ook taken bij, naast het werk dat je al doet. Projectmanagement uitbesteden kan je dan weer wat lucht geven: iemand die er toegewijd bovenop zit.

Het kader bepaal jij

Gebruik je Scrum? Houdt jouw organisatie de voortgang bij in Jira, gewoon in Excel of juist met Asana? Wil jij een projectmanager op de vloer of juist iemand op afstand? Wij zorgen ervoor dat het projectmanagement plaatsvindt binnen jouw processen en werkwijze. Dat zorgt voor een soepele overgang en efficiënt werken.

Weet wat er speelt

Onze projectmanager zorgt niet alleen voor voortgang, maar houdt jou ook op de hoogte. Dat betekent dat je om de zoveel tijd een rapportage krijgt, waarin alles staat wat er gedaan is, nu loopt en wat nog moet gebeuren. En loopt het team ergens tegenaan? Dan zorgt de projectmanager voor een oplossing. Net als naar de personen die daarvoor nodig zijn. Dat werkt.