Facebook beheer uitbesteden

Een bedrijfspagina op Facebook heb je reeds aangemaakt. Je realiseert je dat je doelgroep zeer actief is op het sociale netwerk en dat daar kansen liggen. En je hebt ongetwijfeld over de succesvolle campagnes van grote merken gelezen. Maar de vraag blijft: hoe begin je zelf? En hoe maak je het succesvol?

Behoefte aan hulp bij het succesvol inzetten van Facebook marketing? Is er structureel te weinig tijd of capaciteit om professioneel met Facebook aan de slag te gaan? Dan kan je je Facebook beheer ook uitbesteden. Entopic helpt graag. Gezamenlijk bepalen we een strategie en gaan we voor een maximaal effect.

Frisse blik van experts

Je kunt rekenen op de expertise en frisse blik van ons multidisciplinaire team social media experts in Amsterdam. Zij zorgen voor deskundige, resultaatgerichte ondersteuning bij jouw zakelijke Facebook inzet.

  • Ruime ervaring met het bedenken, schrijven én plaatsen van Facebook-berichten voor (grote) organisaties
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Capaciteiten om een social media- en contentstrategie te vertalen naar concrete middelen
  • Veel ervaring met social media monitoring en analyse
  • Deskundig in het opzetten van Facebook campagnes en advertising

Voordelen uitbesteden

Lagere kosten
Je betaalt alleen voor de uren die daadwerkelijk aan Facebook beheer worden besteed. Maak je geen zorgen over bezetting, werkplek, vervanging bij ziekte, vakantiedagen en het invullen van vacatures.

Meetbaar resultaat en hogere kwaliteit
Je maakt met ons prestatieafspraken zodat je weet wat je kunt verwachten. Elke maand krijg je een online overzicht van alle activiteiten en resultaten.

Flexibele capaciteit
Heb je tijdelijk meer of minder inzet nodig? Dan passen we de capaciteit tussentijds aan. Voor tijdelijke uitbreiding zijn altijd meerdere expertises inzetbaar.

Congressen en Workshops

Entopic is samen met Likeconomics ook organisator van het jaarlijkse Congres Facebook Marketing, een congres dat zich richt op iedereen die met Facebook zakelijk resultaat wil realiseren. Daarnaast kan je bij Entopic de populaire training Adverteren op Facebook volgen.