Contentmanagement

Staat je contentteam onder druk? Dan biedt (gedeeltelijke) outsourcing van het contentmanagement uitkomst. Ons webteam helpt je bij het maken, publiceren en beheren van content in je content management systeem (CMS). Samen maken we het beheersen van je contentstromen een stuk eenvoudiger.

Goed contentmanagement stelt je in staat om snel en efficiënt in te springen op verzoeken uit je organisatie. We kunnen je adviseren en ondersteunen bij het opzetten van een slimme workflow. Heb je behoefte aan flexibele support? Dan helpen onze contentmanagers bijvoorbeeld bij het contentbeheer van je website of de lancering van een multichannel campagne. Zet onze contentmanagers in als de spil tussen je afdelingen communicatie, marketing en ICT. Je kunt ervan op aan dat ze verzoeken snel, nauwkeurig en op tijd afhandelen.

Werken met content management systemen (CMS)

Veel organisaties zoeken ondersteuning bij het beheren en publiceren van hun content in hun CMS. Onze contentmanagers werken met alle bekende én minder bekende systemen,waaronder Adobe, BloomReachDrupal, EPiServerJoomla, KenticoSharePoint, Sitecore, Smartsite, Tridion, Typo3, UmbracoXperienCentral en WordPress.

Door de jaren heen hebben we een enorme expertise opgebouwd. Zo kunnen we je organisatie ook helpen met een CMS-selectie.

Hulp nodig bij je contentmanagement?

Leg je case vrijblijvend voor aan Danny van Steijn of Niels Vonk. Zij denken graag mee over hoe je sturing geeft aan de contentstromen binnen je organisatie. Bel
020 – 305 91 49 of mail je vraag via het contactformulier.

 

Niels Vonk | Entopic

Kan ik je helpen?

Niels Vonk
Managing Director Content
niels@entopic.com
+31(0)20 - 305 91 49

( CASE )arrow

RITUALS: migratie en review content

Onze contentmanagers ondersteunden het RITUALS-team bij de migratie en review van grote volumes content naar de nieuwe website

lees meer [>]

( OPDRACHTGEVERS )arrow

alle opdrachtgevers [>]