Coca-Cola: altijd frisse content

Vorig jaar kregen we de kans om The Coca-Cola Company (TCCC) te helpen met hun content. Ze zochten een partij die hun Nederlandse sites kon onderhouden en verbeteren. In tekst, techniek en beeld. Het resultaat? Kwaliteit, vaart en efficiëntie.

Diensten: UX copy, contentmanagement, SEO-content, AEM-onderhoud
Release: Doorlopend

Wat levert het TCCC op?

  • Merkvaste content, altijd up-to-date
  • SEO-zekerheid in tekst en sitestructuur
  • Steeds betere kanaalsynergie

Bekijk het resultaat >

Nauw samenwerken

TCCC helpen is meer dan bezig zijn met hun bekendste merk Coca-Cola. Brands als Fanta, Sprite, Aquarius, Chaudfontaine, Fuze Tea en FïNLEY horen ook bij internationale frisdrankgigant TCCC. Genoeg mooie dingen te doen dus. Hoe zorgen we voor overzicht? Door om de maand bij elkaar te komen en alle campagnes en to do’s af te stemmen. Dat is ook het moment dat Entopic kansen aan TCCC voorlegt. Waarna we duidelijk prioriteren.

Een verzameling Finley flesjes naast elkaar. Ook dit merk is van Coca Cola.The Coca-Cola Company is meer dan Coca-Cola. Ook FïNLEY, Fuze Tea, Fanta, Sprite, Honest Tea en Capri-Sun zijn TCCC-dranken.

Taste the feeling

Alle Coca-Cola-merken zijn bekend. Daarom is het cruciaal dat elk kanaal de juiste sfeer ademt. En dat elke campagne terug te vinden is op de website: zo creëer je herkenbaarheid. Daarom is een multidisciplinair team continu bezig met het optimaliseren van de juiste beelden. En met het schrijven van teksten in de correcte brand voice. Zo draait Sprite om een verfrissende twist, waar Coca-Cola meer draait om een glimlach. Dat klinkt anders.

De Coca Cola truck komt aan in een stad die versiert is met KerstverlichingDenk je aan Coca-Cola, dan denk je aan kerst. Wij zetten de speciale campagnepagina voor het frisdrankenmerk neer.

Trots

Een hoogtepunt van de samenwerking was de afgelopen kerstcampagne van Coca-Cola. Een jaarlijks terugkerend moment waar de magie vanaf spat. Afgelopen jaar was het aan ons om die magie op de website een podium te geven. Als je dan voor de deadline een mooi resultaat neerzet en het vertrouwen wint, ben je trots.

“Het is snel schakelen met Entopic. Willen we iets? Dan staat er een vast team klaar dat ons goed kent en kwaliteit levert. Dat ontzorgt enorm.”
– Wolter Bentinck, Digital Marketing Manager bij The Coca-Cola Company

Hulp nodig bij jouw contentmanagement of -creatie?

Leg je case vrijblijvend aan ons voor. Daarvoor kun je bellen naar 020 – 305 91 49 of ons je vraag sturen via het contactformulier.