Zoekmachineoptimalisatie

Hoog scoren in Google: voor veel organisaties is dit inmiddels een voorwaarde om te overleven. Maar hoe komt je op de eerste pagina – of beter nog: bij de eerste drie? En hoe zorg je dat je daar blijft? De specialisten van Entopic helpen je graag bij de zoekmachineoptimalisatie van jouw website.

Allereerst is het belangrijk om een goed inzicht te hebben in de zoektermen die jouw doelgroep gebruikt. Gewapend met deze kennis bepaal je op welke zoektermen je gevonden wil worden. Vervolgens begint het daadwerkelijk optimaliseren van je website voor deze termen. Vier zaken spelen een rol:

  • De opmaak van uw webpagina’s (HTML/CSS)
  • De links binnen uw website
  • De links naar uw website
  • De inhoud van uw website

Geïntegreerde werkwijze

In duidelijke stappen doorlopen we het gehele verbeterproces. Daarbij houden we altijd voor ogen dat bezoekers relevante informatie op je site willen vinden. Met andere woorden: de bezoeker staat centraal. Alleen dan bereik je met je website meetbare doelstellingen.

Bij contentmigraties en nieuwbouwprojecten houden we altijd rekening met zoekmachineoptimalisatie. We hanteren daarvoor een uitgebreide checklist. Onze online copywriters en webredacteuren schrijven en redigeren zoekmachinevriendelijke content voor alle pagina’s. Ook ontwerp en techniek ontwikkelen wij volgens de spelregels voor zoekmachine optimalisatie en SEO-copywriting.