Zoekmachine optimalisatie

Hoog scoren in Google: voor veel organisaties is dit inmiddels een voorwaarde om te overleven. Maar hoe kom je op de eerste pagina – of beter nog: bij de eerste drie? En hoe zorg je dat je daar blijft? De specialisten van Entopic helpen je graag bij de zoekmachine optimalisatie van je website.

Allereerst is het belangrijk om een goed inzicht te hebben in de zoektermen die je doelgroepen gebruiken. Gewapend met deze kennis bepaal je op welke zoektermen je gevonden wil worden. Vervolgens begint het daadwerkelijk optimaliseren van de website voor deze termen. Vier zaken spelen een rol:

  • De opmaak van webpagina’s (HTML/CSS)
  • De links binnen de website
  • De links naar de website
  • De inhoud van de website

Geïntegreerde werkwijze

In duidelijke stappen doorlopen we het gehele verbeterproces. Daarbij houden we altijd voor ogen dat bezoekers relevante informatie op de site willen vinden. Met andere woorden: de bezoeker staat centraal. Alleen dan bereik je met je website meetbare doelstellingen.

Bij contentmigraties en nieuwbouwprojecten houden we altijd rekening met zoekmachine optimalisatie. We hanteren daarvoor een uitgebreide checklist. Onze online copywriters en webredacteuren schrijven en redigeren zoekmachinevriendelijke content voor alle pagina’s. Ook ontwerp en techniek ontwikkelen wij volgens de spelregels voor zoekmachine optimalisatie en SEO-copywriting.

Hulp nodig bij je zoekmachine optimalisatie?

Leg je case vrijblijvend voor aan Niels Vonk. Bel 020 – 305 91 49 of mail je vraag via het contactformulier.

Niels Vonk | Entopic

Kan ik je helpen?

Niels Vonk
Managing Director Content
niels@entopic.com
+31(0)20 - 305 91 49