Haal het meeste uit jouw CMS

Weet jij waarom er voor het content management systeem is gekozen waar jullie mee werken? Waarom jullie de templates hebben die je dagelijks gebruikt? En zijn er dingen die je anders zou willen? Dan is diepgaand inzicht in je CMS een goed begin. Daar is deze workshop voor.

3 uur | 5 tot 10 personen

Na deze workshop weet je:

  • welke mogelijkheden jouw CMS heeft
  • hoe je je CMS naar je wensen kunt laten werken
  • welke actuele ontwikkelingen je kunt inzetten
  • wat een goede manier is om je CMS op te schonen
Neem contact met ons op

Waarom deze CMS-workshop?

Of je nou met Sitecore, Drupal, AEM, WordPress, Tridion of een ander CMS werkt: de mogelijkheden van content management systemen worden steeds uitgebreider. Dat komt door een combinatie van technologische ontwikkelingen en een verandering in gebruikersbehoeften. Daarom loont het om om de zoveel tijd kritisch naar je CMS te kijken. En de functionaliteiten die je gebruikt. Voldoet alles nog wel?

Dit ga je doen

Op basis van jouw input gaat onze expert samen met je team kijken naar het CMS. Zijn er contentmogelijkheden die je wilt verkennen? Wij kijken of het kan met je CMS. En laten vervolgens zien hoe je dat kunt doen. In zo’n geval heeft de workshop het karakter van een praktische how-to. Maar misschien blijkt wel uit de input dat je organisatie niet tevreden is met het huidige CMS; dan kijken wij op basis van jullie behoeften naar een variant die beter geschikt is.