Werken met het WordPress cms

Werken met het WordPress cms is eenvoudig! Met de juiste begeleiding heb je de basis van WordPress binnen een dag onder de knie. Ideaal om gericht verder te werken aan je eigen, zoekmachinevriendelijke en professioneel vormgegeven WordPress website.

De WordPress specialisten van Entopic leren je graag de fijne kneepjes van dit gratis open source content management systeem. Tijdens een eendaagse cursus in Amsterdam werk je samen met hen aan een eigen website.

Waarom werken met WordPress?

WordPress is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het meest populaire content management systeem ter wereld. Maar liefst 25% van de tien miljoen populairste websites draaien op WordPress. En dat is niet zo gek. WordPress is gratis, het cms is zeer gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Cursus WordPress van Entopic

Bij Entopic in Amsterdam wordt regelmatig de Cursus WordPress gegeven. Tijdens deze uitgebreide workshop ga je vooral zelf aan de slag, zodat je snel vertrouwd raakt met het systeem en alle mogelijkheden die het te bieden heeft. Onze docenten laten je daarnaast kennismaken met verschillende (eigen) projecten en praktijkcases en besteden veel aandacht aan zoekmachineoptimalisatie, WordPress plugins, het opmaken van pagina’s en het kiezen van een goed WordPress template.

De cursus is vanwege de stapsgewijze opzet zeer geschikt voor beginners die snel een complete eigen website of blog willen realiseren. De training biedt daarnaast meer ervaren gebruikers de mogelijkheid hun kennisniveau en vaardigheden verder uit te diepen.

schrijf je direct in [>]

 

WordPress projecten

Entopic heeft veel ervaring met het bouwen van websites in WordPress. Voor De Verkeersonderneming werd o.a. de campagnesite Filedier.nl gebouwd. Ook ontwikkelde Entopic een nieuwe internationale én 6 nationale websites voor TNT Innight. Veel eigen sites van Entopic, waaronder Entopic.com en de site voor het Congres Intranet, zijn eveneens gebouwd met WordPress.

Benieuwd wat Entopic voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op.

Pascal van Oosterom

Kan ik je helpen?

Pascal van Oosterom
Administratief financieel medewerker
administratie@entopic.com
+31(0)20 - 305 91 49