Contentcreatie

Contentcreatie vergt veel van je creativiteit en inlevingsvermogen. Kritische bezoekers zijn immers al gewend aan slimme combinaties van tekst, beeld en video. Je doelgroep inspireren en activeren is een continu proces, waar we je graag bij ondersteunen.

Het ‘waarom’ en ‘voor wie’ zijn je belangrijkste input bij de creatie van nieuwe content. Informeer je bezoekers over een dienst? Verkoop je producten via een webshop? Of werf je leden voor een goed doel? Onze uitdaging is om de doelstellingen van je organisatie te matchen met de motieven van je doelgroep.

Contentcreatie vraagt om inlevingsvermogen

Daar betrekken we zo mogelijk doelgroeponderzoek en persona’s (fictieve ijkpersonen) bij. Middelen die onze contentspecialisten helpen zich nóg beter in te leven in je doelgroep. De gewenste output kan variëren van SEO-vriendelijke webteksten tot interactieve infographics en multimediale campagnes. Maar altijd met het uitgangspunt dat we een dialoog, actie of transactie tot stand brengen.

Onze aanpak

Na een korte intake gaan we op basis van je briefing of contentconcept aan de slag. Zo’n contentconcept ontwikkelen we graag samen met je. Meestal is het een onderdeel van je contentmarketing, waarmee je de ambities uit je contentstrategie nastreeft. Ook als je organisatie (nog) niet vanuit dit principe werkt, helpen we graag bij ad hoc projecten of campagnes. Onze uitgangspunten zijn:

  • Focus op doelstellingen en doelgroepen
  • Creatie van content die informeert, onderscheidt en verbindt
  • Aandacht voor call-to-action
  • Optimaal benutten van technische mogelijkheden
  • Oplevering binnen tijd en budget
  • Betere vindbaarheid in zoekmachines (SEO)
  • Meetbare resultaten via analyse

Hulp nodig bij je contentcreatie?

Leg je case vrijblijvend voor aan Janneke Belt of Niels Vonk. Zij zoeken uit wat nodig is om aan de contentbehoefte van je organisatie te voldoen. Bel
020 – 305 91 49 of mail je vraag via het contactformulier.

Janneke Belt | Entopic

Kan ik je helpen?

Janneke Belt
Senior consultant
janneke@entopic.com
0203059149

( OPDRACHTGEVERS )arrow

alle opdrachtgevers [>]