Workshop UX copy

Overtuigende, doelgroepgerichte UX copy schrijven? Met de UX copyworkshop van Entopic leer je in een paar uur alle basisprincipes voor rake UX copy. Zowel voor tekstschrijvers als UX designers is deze workshop van waarde: je past alles meteen toe op je eigen teksten.

UX copyworkshop op maat

Samen kijken we naar de wensen en behoeften die jullie hebben voor UX copy. De workshop is dus altijd op maat, met voorbeelden en oefeningen uit jullie eigen praktijk.

Na een workshop van 2 à 3 uur weet je:

  • wat de belangrijkste richtlijnen voor UX copy zijn
  • hoe je die toepast in verschillende contentvormen
  • hoe je bij het schrijven van UX copy rekening kunt houden met verschillende doelgroepen of persona’s
  • hoe je bij het schrijven van UX copy rekening kunt houden met de tone-of-voice van je organisatie

Dit vonden onze opdrachtgevers

KPN:
“Wij hebben Entopic gevraagd om tijdens onze UX-teamdag een workshop te geven over UX copy. In korte tijd hebben we veel over dit onderwerp geleerd en zo onze UX copy naar een hoger niveau kunnen tillen. Erg leuk en leerzaam, een aanrader!” – Niek D.

Hogeschool Utrecht:
“Ik dacht altijd dat ik als adviseur marketingcommunicatie toch wel redelijk kon schrijven voor web… Maar deze workshop zorgde toch weer voor behoorlijk wat eye openers. De eenmalige workshop van Entopic leerde ons team om teksten nog relevanter en begrijpelijker te maken voor onze doelgroep. En vooral leuker! Best logisch zou je denken, maar zelden van toepassing. De checklist die we bij de workshop kregen gebruik ik nog steeds voor alles waar copy aan te pas komt!”
– Niek Puit

Interessant?

We bespreken graag de mogelijkheden! Bel 020 305 91 49 of stuur een mailtje naar carlot@entopic.com.

Kan ik je helpen?

Carlot Verloop
Copywriter & UX writer
carlot@entopic.com
020 - 305 91 49