Contentmarketing

Bied je doelgroepen inspirerende informatie waar ze écht iets aan hebben. Zo versterk je de relatie, stimuleer je het delen van content én verhoog je het rendement van je boodschap. Laat Entopic je helpen bij het bedenken en uitvoeren van je contentmarketing.

Je doelgroepen zoeken dagelijks naar content die ze leuk, interessant of nuttig vinden. Met jouw contentmarketing vinden ze die informatie. Waar je met adverteren steeds vaker het doel mist, kun je met contentmarketing wél je doelgroep activeren. Wij helpen je om onderscheidende content te ontwikkelen, zodat je organisatie opvalt in het versnipperde aanbod van media en kanalen. En we zorgen ervoor dat je content optimaal vindbaar is in Google.

Van contentstrategie naar contentmarketing

De strategische keuzes die je organisatie vastlegt in een contentstrategie breng je met contentmarketing in de praktijk. Dagelijks ondersteunen we opdrachtgevers met de vertaalslag naar contentmarketing en contentcreatie. Dat resulteert in slimme contentconcepten voor bijvoorbeeld social media, blogs en webvideo’s. Of de content aanslaat bij je doelgroepen is direct meetbaar. Op basis van statistieken en feedback kun je alle inspanningen snel analyseren en eventueel bijsturen.

Hulp nodig bij je contentmarketing?

Leg je case vrijblijvend voor aan Janneke Belt, Theo Hylkema of Hans Postma. Ze vertellen je graag wat contentmarketing oplevert voor jouw organisatie.
Bel 020 – 305 91 49 of mail je vraag via het contactformulier.

Scoren met Content Marketing

Entopic heeft onlangs het boek ‘Scoren met Content Marketing’ uitgegeven. In dit boek laten we zien wat contentmarketing is, wat het oplevert en hoe je het concreet kan toepassen.

meer informatie over Scoren met Content Marketing [>]
Janneke Belt | Entopic

Kan ik je helpen?

Janneke Belt
Senior consultant
janneke@entopic.com
0203059149

( OPDRACHTGEVERS )arrow

alle opdrachtgevers [>]