Chatbots

Artificial intelligence. Natural language processing. Conversational copy. We zijn aanbeland in het tijdperk van de chatbot. Van simpele procesvragen tot het maken van afspraken, het boeken van tickets en het melden van schades, steeds meer klantcontact wordt afgehandeld door converserende machines. Door chatbots die een menselijk en effectief gesprek kunnen voeren.

Het grote voordeel: chatbots zijn dag en nacht beschikbaar en worden nooit moe. Klinkt aantrekkelijk, maar het vraagt wel een investering. Daarom wil je direct de juiste keuzes maken. Entopic kan je helpen de eerste stappen of juist de vólgende stap te zetten.

Onze experts helpen je met

  • Strategie – Wanneer kies je voor een chatbot? Waar in de customer journey biedt een chatbot meerwaarde? Hoe implementeer je je bot toekomstbestendig?
  • Businesscase – Wat kost de ontwikkeling van een chatbot? En wat levert het op?
  • Team & skills – Hoe richt je je chatbotteam in? Welke experts haal je in huis?
  • Content – Hoe schrijf je voor chatbots? Wat moet je weten over conversational copy?
  • Doorontwikkeling – Hoe zorg je ervoor dat je bot slimmer en slimmer wordt?

Wat je van Entopic kan verwachten

Chatbots heb je in alle soorten en maten. Afhankelijk van wat je als organisatie wenst, stellen we samen prioriteiten. Zo voorkomen we dat je verzandt in ellenlange trajecten die geen waarde opleveren. Welke expertise heb je zelf in huis? Wat heb je nog nodig? En voor hoelang?

Entopic heeft de juiste experts om je te begeleiden bij het hele proces van start tot implementatie en doorontwikkeling. Bekijk wat we voor je kunnen doen.

Met ABN AMRO, Albert Heijn en Nuon hebben we al samengewerkt.

 

Lees verder over chatbots

Kan ik je helpen?

Marleen Bontekoe
Consultant digital content
marleen@entopic.com
020 - 305 91 49