Snel een website maken met WordPress?

Van plan aan de slag te gaan met WordPress? Download de gratis WordPress handleiding van Entopic en ontdek de oneindige mogelijkheden van dit fantastische, open source cms. Liever onder professionele begeleiding aan een WordPress website werken? Tijdens onze eendaagse cursus in Amsterdam leren onze specialisten je de fijne kneepjes van het systeem.

WordPress is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het meest populaire content management systeem ter wereld. Maar liefst 25% van de tien miljoen populairste websites draaien op WordPress. En dat is niet zo gek: het systeem is gratis en zeer makkelijk in gebruik. Met de juiste begeleiding heb je de basis binnen een dag onder de knie. Ideaal om gericht verder te werken aan je eigen, zoekmachinevriendelijke en professioneel vormgegeven WordPress website.

Download de gratis WordPress handleiding

Vraag via onderstaande link de gratis Handleiding WordPress op. Deze 18 pagina’s tellende handleiding bespreekt de belangrijkste en meestgebruikte functionaliteiten van het WordPress cms. Daarnaast komen ook nuttige plugins en professionele gratis WordPress themes aan bod en worden handige tips uitgelicht.

download gratis WordPress handleiding [>]

Cursus WordPress van Entopic

Bij Entopic in Amsterdam wordt regelmatig de Cursus WordPress gegeven. Tijdens deze uitgebreide workshop ga je vooral zelf aan de slag, zodat je snel vertrouwd raakt met het systeem en alle mogelijkheden die het te bieden heeft. Onze docenten laten je daarnaast kennismaken met verschillende (eigen) projecten en praktijkcases en besteden veel aandacht aan zoekmachineoptimalisatie, plugins, het opmaken van pagina’s en het kiezen van een geschikt theme.

De cursus is vanwege de stapsgewijze opzet zeer geschikt voor beginners die snel een complete eigen website of blog willen realiseren. De training biedt daarnaast meer ervaren gebruikers de mogelijkheid hun kennisniveau en vaardigheden verder uit te diepen.

schrijf je direct in [>]

WordPress projecten

Entopic heeft veel ervaring met het bouwen van websites in WordPress. Voor De Verkeersonderneming werd o.a. de campagnesite Filedier.nl gebouwd. Ook ontwikkelde Entopic een nieuwe internationale én 6 nationale websites voor TNT Innight. Veel eigen sites van Entopic, waaronder Entopic.com en de site voor het Congres Intranet, zijn eveneens gebouwd met WordPress.

Benieuwd wat Entopic voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op.

Pascal van Oosterom

Kan ik je helpen?

Pascal van Oosterom
Administratief financieel medewerker
administratie@entopic.com
+31(0)20 - 305 91 49