Scoren met Facebook Marketing

Scoren met Facebook MarketingWelke content is voor Facebook geschikt? Hoe vaak, wat en wanneer moet je posten? Wat zijn de mogelijkheden van Facebook voor het bereiken en activeren van uw doelgroep? En hoe meet je je succes en welke tools zijn er voorhanden? In zeven overzichtelijke hoofdstukken worden alle belangrijke stappen en aspecten besproken. 

Scoren met Facebook Marketing is bij uitstek geschikt om beginners kennis te laten maken met de beginselen en de kracht van marketing via Facebook. Daarnaast biedt het praktische handvatten voor wie al ervaring met het sociale netwerk heeft, maar Facebook structureler wil inzetten voor marketing en communicatie. Het boek bevat veel tips, trucs & praktijkvoorbeelden om het maximale resultaat uit Facebook te halen.

Inhoud

 • De rol en mogelijkheden van Facebook als marketingplatform
 • Het inrichten van een Facebookpagina
 • Hoe krijg je meer Facebook fans voor je pagina
 • Adverteren op Facebook
 • Contentstrategie
 • Analyse, Optimalisatie en Tools

Over de auteur

Peter Minkjan is oprichter van het onafhankelijke Facebook marketing blog Likeconomics en geeft presentaties over Facebook marketing. Bijna dagelijks is hij bezig met het ontdekken en benutten van de marketingmogelijkheden die Facebook biedt. Daarnaast is hij co-auteur van het e-book Veilig Facebook: een boekje over hoe je zelf je privacy op Facebook kunt beschermen.

Congres Facebook Marketing

Wil je weten hoe andere organisaties Facebook succesvol inzetten? Meld je dan aan voor Congres Facebook Marketing, dat elk jaar in juni plaatsvindt.

Bestel Scoren met Facebook Marketing bij Managementboek [>]

 

Titel: Scoren met Facebook Marketing
Auteur(s): Peter Minkjan
Jaar van uitgave: 2014
Aantal pagina's: 100 pagina's full color
ISBN: 978-90-79840-12-0
Uitgever: Entopic
Prijs: € 14,95
Meer publicaties
 • Gids Content Management Systemen

  Deze geheel vernieuwde editie geeft een actueel overzicht van de standaard content management systemen in Nederland. De werking en eigenschappen komen aan bod, evenals de implementatie en de consequenties voor de ...

  meer informatie en bestel [>]
 • Online Marketing Monitor 2013

  In tien jaar tijd is het beroep van online marketeer uitgegroeid tot een veelzijdige functie. Maar wat zijn nu precies de werkzaamheden van een online marketeer? Hoeveel verdient hij? Wat voor opleiding heeft hij

  meer informatie en bestel [>]