Plaatsing freelancer

Senior copywriter & digital consultant – Amsterdam

Uren: 32 – 40 uur per week | Start: z.s.m. | Locatie: AmsterdamBen jij een ervaren online copywriter die het verhaal van klanten moeiteloos doorvertaalt naar content die relevant is voor gebruikers? Daag je jezelf graag uit? En zijn UX, branding en storytelling voor jou net zo belangrijk als spelling en grammatica? Dan is de […]

lees verder [>]

Recruiter Entopic (vaste functie) – AMSTERDAM

Gezocht: Slimme recruiter die zijn eigen baan creƫert.Wij bieden:Vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen rol in te vullen.Enthousiast recruitment teamFocus op snel groeiende digitale marktEnergieke werkplek.

lees verder [>]

Online copywriter – AMSTERDAM

Ben jij een ervaren online copywriter die het verhaal van klanten moeiteloos doorvertaalt naar content die relevant is voor eindgebruikers? Daag je jezelf graag uit? En zijn UX, branding en storytelling voor jou net zo belangrijk als ABN en grammatica? Dan is de functie van online copywriter binnen het vaste team van Entopic iets voor […]

lees verder [>]

Contentmanager – AMSTERDAM

Entopic groeit en daarom zoeken we naar de leukste contentmanager. Wil jij graag jouw ambities waarmaken binnen het hardwerkende team van Entopic, maar ben je ook in voor gezelligheid. Dan zoeken wij jou!

lees verder [>]

Webredactie (Rijks)overheid – Open sollicitatie –

Entopic is voor haar opdrachtgevers uit de overheid op zoek naar gedreven medior-, senior- en eindredacteuren. Ben jij (binnenkort) beschikbaar voor deze uitdagende rollen?

lees verder [>]