Plaatsing freelancer

Senior Contentspecialist International Law – Amsterdam

Voor een groot internationaal advocatenkantoor in Amsterdam zoeken wij een senior Contentspecialist. In deze rol ben je verantwoordelijk voor alle corporate digitale kanalen en krijg je de vrije hand om deze naar een hoger niveau te tillen.

lees verder [>]

Senior Webredacteur – ASSEN

Voor een Rijksoverheidsorganisatie in Assen is Entopic op zoek naar een ervaren webredacteur die content kan gaan creëren voor meerdere klantkanalen.

lees verder [>]

Medior Webredacteur – ‘S-GRAVENHAGE

Wil jij graag teksten voor social intranet schrijven en redigeren? Dan heeft Entopic een leuke opdracht voor jou!

lees verder [>]

Senior Webredacteur – ‘S-GRAVENHAGE

Heb jij een scherpe pen en ben je creatief? Ben je daarnaast goed in staat om een boodschap over te brengen? Dan is deze klus iets voor jou!

lees verder [>]

Marketing Communicatie Specialist – AMSTERDAM

Converterende posts op social media, pakkende campagnes voor nieuwe klanten en informatieve congresmails; als MarCom Specialist heb je er dagelijks mee te maken. Ben jij stressbestendig, nuchter en actiegericht? En wil je bijdragen aan een waardevolle online gebruikerservaring voor onze klanten? Dan is deze functie op het snijvlak van marketing en content jou op het […]

lees verder [>]

Recruiter Entopic (vaste functie) – AMSTERDAM

Gezocht: Slimme recruiter die zijn eigen baan creëert.Wij bieden:Vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen rol in te vullen.Enthousiast recruitment teamFocus op snel groeiende digitale marktEnergieke werkplek.

lees verder [>]

Online copywriter – AMSTERDAM

Ben jij een ervaren online copywriter die het verhaal van klanten moeiteloos doorvertaalt naar content die relevant is voor eindgebruikers? Daag je jezelf graag uit? En zijn UX, branding en storytelling voor jou net zo belangrijk als ABN en grammatica? Dan is de functie van online copywriter binnen het vaste team van Entopic iets voor […]

lees verder [>]

Contentmanager – AMSTERDAM

Entopic groeit en daarom zoeken we naar de leukste contentmanager. Wil jij graag jouw ambities waar maken binnen het hardwerkende team van Entopic, maar ben je ook in voor gezelligheid. Dan zoeken wij jou!

lees verder [>]

Medior Webredacteur – Alphen aan den Rijn –

Entopic is voor een Rijksoverheidsorganisatie in Alphen aan den Rijn op zoek naar gedreven medior webredacteur met ervaring binnen de Rijksoverheid. Ben jij binnenkort beschikbaar voor een nieuwe uitdagende functie?

lees verder [>]

Webredactie (Rijks)overheid – Open sollicitatie –

Entopic is voor haar opdrachtgevers uit de overheid op zoek naar gedreven medior-, senior- en eindredacteuren. Ben jij (binnenkort) beschikbaar voor deze uitdagende rollen?

lees verder [>]