Plaatsing freelancer

Commerciële Senior Contentspecialist – Amsterdam

Voor een grote klant in de energiebranche is Entopic op zoek naar een Commerciële Senior Contentspecialist. In deze rol ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het van A-tot-Z uitvoeren van de content strategie doormiddel van het creëren van content.

lees verder [>]

Slimme Recruiter Freelancefirm – AMSTERDAM

Bij Freelancefirm geloven we dat online experts het leven van mensen en organisaties leuker en makkelijker kunnen maken. Daarom ondersteunen we onze opdrachtgevers via het werven en selecteren van de juiste freelance online specialist uit ons netwerk met de gewenste kennis, vaardigheden en persoonskenmerken. Daarnaast gunnen we onze freelancers boeiende opdrachten waar ze hun talent […]

lees verder [>]

Online Copywriter – AMSTELVEEN

Voor een grote klant in de luchtvaartbranche is Entopic op zoek naar een Online Copywriter. In deze copywritersrol ben je onderdeel van verschillende projectteams met allerlei copy focuspunten.

lees verder [>]

Contentspecialist (vaste functie) – Haarlem

Voor onze opdrachtgever in Haarlem is Entopic op zoek naar een Contentspecialist.

lees verder [>]

Webredactie (Rijks)overheid – Open sollicitatie –

Entopic is voor haar opdrachtgevers uit de overheid op zoek naar gedreven medior-, senior- en eindredacteuren. Ben jij (binnenkort) beschikbaar voor deze uitdagende rollen?

lees verder [>]