Trainingen

Als bureau voor webredactie en content marketing verzorgt Entopic al jaren trainingen en workshops op het gebied van online communicatie. De ideale manier om je kennis te verbreden over bijvoorbeeld webredactie of content strategie. Desgewenst verzorgen we een training op maat voor je organisatie.

 • Overtuigende, doelgroepgerichte UX copy schrijven? Met de UX copyworkshop van Entopic leer je in een paar uur alle basisprincipes voor rake UX copy. Zowel voor tekstschrijvers als UX designers is deze workshop van waarde: je past alles meteen toe op je eigen teksten.

  meer informatie [>]
 • In deze workshop krijg je inzicht in taalniveau B1. De trainer geeft adviezen, voorbeelden en oefeningen. Ook komen de tien regels voor een tekst op B1-niveau uitgebreid aan bod.

  meer informatie [>]
 • Deze training is voor iedereen die de basisbeginselen beheerst en op zoek is naar verdieping en uitbreiding van zijn vakkennis over webredactie.

  meer informatie [>]
 • In deze training voor de gevorderde webredacteur leer je onder andere over de structuur en opbouw van websites, usability en SEO. Met volop praktijkvoorbeelden.

  meer informatie [>]
 • Contentstrategie is voor alles een hele praktische discipline met als centrale vraag: hoe maken, plaatsen en onderhouden we nuttige, bruikbare content? Janneke Belt maakt je wegwijs, zodat je na afloop zelfstandig een contentstrategie kunt opzetten en implementeren.

  meer informatie [>]