Congressen

We ontmoeten je graag op een van onze toonaangevende congressen voor professionals op het gebied van online content, marketing en techniek. Als bezoeker stel je zelf een programma samen met keuze uit een reeks praktische breakouts en inspirerende keynotes. Sprekers uit binnen- en buitenland delen hun ervaringen en je krijgt ruimschoots gelegenheid tot netwerken met vakgenoten.

 • Eind 2018 hebben meer dan 75 miljoen Amerikanen een slimme speaker in huis. En dit aantal groeit met 45% per jaar! Met de introductie van de Nederlandstalige Google Assistent gaan we hier ook van start.

  Op de Voice Conference 2018 van Entopic leer je van organisaties die nu al voice interfaces voor slimme speakers aanbieden. Onder andere KLM, Centraal Beheer Achmea en de NS  vertellen over hun eerste ervaringen. Wat zijn de hun best-practices? En hoe maak je zelf een Google Action of een Amazon Skill?

  voiceconference.nl [>]
 • Chatbot Conference | Entopic

  Door de opkomst van chatbots en artificiële intelligentie en zal ook het vak van webredacteur of contentspecialist veranderen. Generieke teksten zullen steeds meer plaats moeten maken voor klantgerichte dialogen en conversational content.

  Mede om deze reden organiseert Entopic sinds 2018 jaarlijks de Chatbot Conference. Bezoekers leren hier over resultaten van chatbots bij andere organisaties en het opzetten van een eigen chatbot pilot.

  chatbotconference.nl [>]
 • Congres Intranet brengt al meer dan 10 jaar in Nederland alle beroepsgroepen samen die hun kennis en ervaringen met intranet, de Digital Workplace en enterprise social media, uitwisselen.

  Dit grootste intranetcongres van Europa trekt jaarlijks meer dan 600 bezoekers, voornamelijk bestaande uit directies, communicatieprofessionals en informatiemanagers. Jaarlijks vindt tijdens het congres de uitreiking plaats van de Intranet Value Award en is er een grote bedrijvenmarkt van aanbieders van intranetproducten en -diensten.

  congresintranet.nl [>]
 • Congres Content Marketing & Webredactie

  Hét evenement voor iedereen die werkzaam is als webredacteur, content marketeer of contentmanager. Deze dag is gevuld met inspirerende sprekers, praktijkcases en workshops over werken als webredacteur, de inzet van social media, content marketing, community en content management.

  congreswebredactie.nl [>]
 • Congres Facebook Marketing

  Het Congres Facebook & Instagram Marketing richt zich op iedereen die met Facebook zakelijk resultaat wil realiseren en betrokken is bij communicatie, marketing, PR, branding, corporate identity en social media. Naast (internationale) keynotes zijn er bijna 20 breakoutsessies van experts en topmerken waar je als deelnemer uit kunt kiezen. Zo stel je je eigen programma samen.

  congresfb.nl [>]