Congressen

We ontmoeten je graag op een van onze jaarlijkse congressen voor professionals op het gebied van online communicatie. Als bezoeker stel je zelf een programma samen met keuze uit een reeks praktische breakouts en inspirerende keynotes. Sprekers uit binnen- en buitenland delen hun ervaringen en je krijgt ruimschoots gelegenheid tot netwerken met vakgenoten.

 • Chatbot Conference | Entopic

  Door de opkomst van artificiële intelligentie en chatbots zal ook het vak van webredacteur of contentspecialist veranderen. Mede om deze reden organiseert Entopic de Nederlandse Chatbot Conference. Bezoekers leren hier over resultaten van chatbots bij andere organisaties en het opzetten van een eigen chatbot pilot.

  chatbotconference.nl [>]
 • Congres Intranet

  Het Congres Intranet brengt in Nederland alle beroepsgroepen samen die hun kennis en ervaringen met intranet, enterprise social media, kennismanagement en de Digital Workplace uitwisselen. Dit grootste intranetcongres van Europa trekt jaarlijks meer dan 600 bezoekers, waaronder directies, communicatieprofessionals en informatiemanagers.

  congresintranet.nl [>]
 • Congres Content Marketing & Webredactie

  Hét evenement voor iedereen die werkzaam is als webredacteur, content marketeer of contentmanager. Deze dag is gevuld met inspirerende sprekers, praktijkcases en workshops over werken als webredacteur, de inzet van social media, content marketing, community en content management.

  congreswebredactie.nl [>]
 • Congres Facebook Marketing

  Het Congres Facebook Marketing richt zich op iedereen die met Facebook zakelijk resultaat wil realiseren en betrokken is bij communicatie, marketing, PR, branding, corporate identity en social media. Naast (internationale) keynotes zijn er bijna 20 breakoutsessies van experts en topmerken waar je als deelnemer uit kunt kiezen. Zo stel je je eigen programma samen.

  congresfb.nl [>]
 • De hoog gewaardeerde evenementen van Entopic over interne en externe online communicatie zijn een krachtig middel om uw marketingdoelstellingen te realiseren. De evenementen van Entopic bieden het juiste platform en netwerk om marketeers en communicatieprofessionals te ontmoeten en uw oplossingen of diensten onder de aandacht van uw target doelgroep te brengen. Belangrijk onderdeel in de […]

  meer informatie [>]