Marleen Bontekoe

"
Met goede content kan je een enorm verschil maken in de positieve ervaring van je online bezoekers. En die ervaring, dat is precies waar het om gaat.
"
Marleen Bontekoe, Consultant digital content

Een positieve, vlekkeloze (online) gebruikerservaring levert een hogere klanttevredenheid en meer conversie op. Bij Entopic begeleid ik organisaties daarin, door in digitale content, op een toekomstbestendige manier, het verhaal van de organisatie samen te brengen met het verhaal van de klant. Ik ben specialist in user experience, UX copy, conversational copy, merkbeleving in communicatie, tone-of-voice (Brand Voice) en het maken van echt klantgerichte content, door gebruik te maken van klantsegmentatie en neuromarketing. Natuurlijk altijd onderbouwd door actuele statistieken.

Ik studeerde Communicatie in Groningen en studeerde af bij één van de eerste internetbureaus van Nederland. Mijn ervaring deed ik op bij onder andere ABN AMRO, SNS Bank, Nuon, Ziggo en verschillende gemeentes en onderwijsinstellingen, zoals Universiteit Utrecht en Fontys Bestuursacademie.

Waarmee kan ik je helpen?

Publicaties

Volg Marleen

Kan ik je helpen?

Marleen Bontekoe
Consultant digital content
marleen@entopic.com
020 - 305 91 49