Facebook zakelijk inzetten? Wij helpen graag.

Het zakelijk inzetten van Facebook is belangrijk voor de naamsbekendheid, branding en interactie met klanten en geïnteresseerde fans voor je organisatie.

Heb je hulp nodig bij het (verder) professionaliseren van je Facebook bedrijfspagina, behoefte aan ondersteuning van de eigen community managers, of ben je op zoek naar experts voor het opzetten van een succesvolle Facebook campagne? Entopic helpt graag.

Community managers en social media experts

Je kunt rekenen op de expertise en frisse blik van ons multidisciplinaire team community managers en social media experts in Amsterdam. Zij zorgen voor deskundige, resultaatgerichte ondersteuning bij jouw zakelijke Facebook inzet.

  • Ruime ervaring met het bedenken, schrijven én plaatsen van Facebook-berichten voor (grote) organisaties
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Capaciteiten om een social media- en contentstrategie te vertalen naar concrete middelen
  • Veel ervaring met social media monitoring en analyse
  • Deskundig in het opzetten van Facebook campagnes en advertising

Facebook beheer uitbesteden?

Lagere kosten
Je betaalt alleen voor de uren die daadwerkelijk aan Facebook beheer worden besteed. Maak je geen zorgen over bezetting, werkplek, vervanging bij ziekte, vakantiedagen en het invullen van vacatures.

Meetbaar resultaat en hogere kwaliteit
Je maakt met ons prestatieafspraken zodat je weet wat je kunt verwachten. Elke maand krijg je een online overzicht van alle activiteiten en resultaten.

Flexibele capaciteit
Heb je tijdelijk meer of minder inzet nodig? Dan passen we de capaciteit tussentijds aan. Voor tijdelijke uitbreiding zijn altijd meerdere expertises inzetbaar.

Congressen en Workshops

Entopic is samen met Likeconomics ook organisator van het jaarlijkse Congres Facebook Marketing, een congres dat zich richt op iedereen die met Facebook zakelijk resultaat wil realiseren. Daarnaast kan je bij Entopic de populaire training Adverteren op Facebook volgen.