Werving & selectie (vaste dienst)

Via Entopic vind jij de beste kandidaten als het aankomt op content. Ben jij op zoek naar een nieuwe webredacteur, contentmanager of copywriter? Wij vinden de juiste persoon die past bij jouw organisatie. Voor permanente inzet.

Wat doen we voor je?

  • We stellen de vacature voor je op
  • Kandidatenwerving en -selectie
  • We begeleiden de sollicitatierondes
Neem contact met ons op

Op zoek naar tijdelijke versterking?

Bekijk onze interim-diensten

Vaste krachten

Tijdelijke krachten kunnen de oplossing zijn binnen kortere projecten. Of zijn een goede aanvulling als een van je medewerkers tijdelijk uitvalt. Maar het kennisniveau blijvend verbeteren, dat doe je met een professional die in vaste dienst komt. Net als je werkkracht.

De ideale kandidaat

Als wij je mogen helpen zoeken, stellen we een profiel op van je ideale kandidaat. Daarna gaan we werven, wat een longlist oplevert: een overzicht met professionals die passen bij de functie en jouw wensen. Na een streng selectieproces komt hier een shortlist uit voort. Deze mensen interviewen we én we checken hun referenties. Zijn we overtuigd? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in, waarna jij de kandidaat kiest die jij ziet zitten.

Altijd iemand achter de hand

Om overal op voorbereid te zijn, blijven we zoeken naar kandidaten. Totdat jij besloten hebt iemand aan te nemen. Zo weten we zeker dat jij iemand in dienst neemt waar je je goed bij voelt. En dat we snel kunnen blijven schakelen, zelfs als er iets onvoorziens gebeurt.