Webredactie

Online content schrijven en publiceren is meer dan klikken op een knop. Je wilt dat jouw teksten foutloos zijn, passen bij je branding én overtuigen, zodat je doelgroep geactiveerd wordt. Een webredacteur zit er bovenop.

Wat krijg je van ons?

  • Een online content expert
  • Een foutloos, begrijpelijk eindproduct
  • Content die jouw merk en klantrelatie versterkt
Neem contact met ons op

Zoek je iemand die jouw online-redactie leidt en vormgeeft?

Overweeg een hoofdredacteur

Zorg voor kwaliteit

Een webredacteur focust zich vooral op 1 ding: het leveren van kwaliteit. Hij is de gatekeeper die jouw website foutloos houdt. En daarmee bedoelen we niet alleen grammatica: ook je huisstijlafspraken en brand voice bewaakt hij. Dat levert foutloze, herkenbare communicatie-uitingen op.

Digitaal communiceren

Online communiceren vereist een eigen aanpak. Je moet ervoor zorgen dat teksten overzichtelijk zijn én bijvoorbeeld dat je goed cross-linkt. Niet alleen voor je SEO: het is fijn voor jouw gebruikers als ze door kunnen blijven klikken, als ze iets relevant vinden. De eindredacteur let hier ook op: hij speelt het onlinespel slim.

Webredacteur op afstand of gedetacheerd

Heb je een interim webredacteur nodig? Of wil je liever op afstand extra ondersteuning voor je team inhuren? Wat je ook kiest: je haalt een expert in huis op het gebied van taalniveau’s, UX (copy) en branding. Zo haal jij meer uit website of app. Meer weten over een webredacteur op detacheringsbasis? Ontdek de mogelijkheden voor interim capaciteit.