Search Engine Optimisation (SEO)

Goede SEO bereik je met heel veel goede keywords, toch? Nou, zo werkte het vroeger. SEO draait inmiddels veel meer om een goede gebruikerservaring en relevante content. De woorden die je gebruikt zijn dus net zo belangrijk als de inrichting van je site. Wij helpen je.

Wat krijg je van ons?

  • Advies over sitestructuur en UX
  • Advies op paginaniveau: volgorde en keywords
  • Iemand die verbetering aanbrengt
Neem contact met ons op

Wil je gevonden worden op content?

Kijk eens naar contentmarketing

Optimaliseer voor mensen

Omdat jij beter gevonden wilt worden in zoekmachines, ga je aan de slag met je SEO. Het is daarom ook logisch dat je nagaat op welke woorden of combinaties mensen zoeken: daarmee maak je je content relevanter. Maar die relevantie is waar het om draait, niet de keywords. Google beloont een goede gebruikerservaring en kwalitatieve, unieke content over een onderwerp. Dat zoeken je bezoekers.

Verbetering op elk niveau

Jouw site bestaat uit allerlei niveaus. Een home, overzichtspagina’s en detailpagina’s. Google kijkt naar alle informatie op die pagina, maar ook naar de samenhang. Is jouw site wel optimaal gebouwd, volgens Google? En hoe zit het met je links naar relevante pagina’s binnen en buiten je website? Samen met jou duiken we erin.

Samen SEO verbeteren

Hoe we met jou SEO aan de slag gaan, is aan jou. We kunnen voor langere tijd bij je op locatie werken. Of op afstand een analyse uitvoeren, voordat we langskomen. Net waar jij behoefte aan hebt. Als het op optimalisatie aankomt, kunnen we de bestaande content verbeteren én nieuwe content voor je maken. Een blog over een relevant onderwerp doet soms al wonderen.