Interim capaciteit

Zoek je vervanging voor iemand die zwanger is? Komt er een groot project aan waar je extra hulp bij kunt gebruiken? Of is er behoefte aan een discipline die je niet in huis hebt? Dan is een interimmer wat voor jou: een tijdelijke kracht met de juiste kennis en vaardigheden.

Wat doen we voor je?

  • We stellen de vacature voor je op
  • Kandidatenwerving en -selectie
  • We begeleiden de sollicitatierondes
Neem contact met ons op

Op zoek naar een vaste kracht?

Bekijk werving & selectie

Contentspecialist, contentmanager, webredacteur of contentmarketeer inhuren?

Wat voor expert je nu op detacheringsbasis zoekt, wij hebben er een voor je. Dat maakt ons de specialist voor contentprofessionals. En dat is een verantwoordelijkheid die we heel serieus nemen: we zitten bovenop kwaliteit.

Hoe we werken

Stel, jij wilt dat we voor jou een kandidaat zoeken die tijdelijk je team ondersteunt. Op afstand of op detacheringsbasis. Dan stellen wij met jou het profiel op en gaan we actief op zoek. Daar komt eerste een longlist en dan een shortlist uit voort. De beste mensen interviewen we, waarna we hun referenties nagaan. Zijn we overtuigd? Dan stellen we ze aan je voor.

Overal op voorbereid

Totdat jij iemand hebt gekozen, zoeken we door. Voor ons is het namelijk belangrijk dat jij echt een goed gevoel hebt bij een kandidaat. Zo weet je dat jouw interimmer er komt, maar vooral ook dat het een echte match is.