Hoofdredactie

Wil jij je webredactie opzetten? Je contentstrategie doorvertalen naar een tastbaar plan? Of er vooral voor zorgen dat er aan de lopende band content wordt geproduceerd? Dan is de hoofdredacteur de professional die je zoekt.

Wat krijg je van ons?

  • Strategie- en conceptwerk: een meedenker die doet
  • Iemand die je strategie in een contentkalender giet
  • Continue verbetering: creatief en datagedreven
Neem contact met ons op

Op zoek naar kwaliteitsteksten?

Overweeg een eindredacteur

Van brand naar band

Staat jouw merk stevig? Mooi! Maar heb je de vertaalslag van je branding al kunnen maken naar content die aanslaat? Zo niet, dan is dat precies waar een hoofdredacteur je bij kan helpen. De hoofdredacteur neemt jouw branding, de wensen en behoeften van je doelgroep en bedenkt daar concrete content bij. Die hij met een redactie gaat maken, allemaal volgens een planning.

Maken en meten

Maar bij content maken draait het natuurlijk om veel meer dan publiceren. Je wilt meten wat het oplevert. En hoe je met een aantal aanscherpingen misschien nog wel meer resultaat haalt. Daarover waakt de hoofdredacteur ook. Leidt de content tot conversie? Activeert iets op Instagram jouw gebruikers meer dan een webartikel? En zien we verbeteringen in het sentiment van je gebruikers?

Sterke online presence

Als jouw organisatie en redactie goede content blijft maken, dan levert dat je heel wat op. Activatie noemden we al even, maar het draagt ook bij aan je herkenbaarheid. Mensen weten wie je bent en waar je voor staat. En dat kan ambassadeurs opleveren. Of interessante niches waar je meer mee kunt. Zo creëer je waarde.