Eindredactie

Content publiceren is meer dan klikken op een knop. Je wilt dat jouw teksten foutloos zijn, passen bij je branding én bestaan uit goede UX copy. Zodat je doelgroep echt geactiveerd wordt. Een eindredacteur zit er bovenop.

Wat krijg je van ons?

  • Altijd controle door een digital expert
  • Een foutloos, begrijpelijk eindproduct
  • Content die jouw merk en klantrelatie versterkt
Neem contact met ons op

Zoek je iemand die jouw online-redactie leidt en vormgeeft?

Overweeg een hoofdredacteur

Zorg voor kwaliteit

Een eindredacteur focust zich vooral op 1 ding: het leveren van kwaliteit. Hij is de gatekeeper die jouw website foutloos houdt. En daarmee bedoelen we niet alleen grammatica: ook je huisstijlafspraken en brand voice bewaakt hij. Dat levert foutloze, herkenbare communicatie-uitingen op.

Digitaal communiceren

Online communiceren vereist een eigen aanpak. Je moet ervoor zorgen dat teksten overzichtelijk zijn én bijvoorbeeld dat je goed cross-linkt. Niet alleen voor je SEO: het is fijn voor jouw gebruikers als ze door kunnen blijven klikken, als ze iets relevant vinden. De eindredacteur let hier ook op: hij speelt het onlinespel slim.

Redacteur én coach

Onze eindredacteur kan op afstand voor je werken. Of op locatie. Het voordeel van het tweede is dat hij je webredacteurs ook kan coachen. Op het gebied van taalniveau B1, UX (copy) of branding bijvoorbeeld. Zo haal jij meer uit onze expert.