Contentmarketing

Vaak wil je klanten meer geven dan alleen informatie. Dat is waar inspiratie om de hoek komt kijken. Met een mooie blog, goede Instagrampost of sterke video ben je vaak relevanter en herkenbaarder dan met ‘normale’ webcopy. Met contentmarketing dus.

Wat krijg je van ons?

  • Contentconcepten die passen bij jouw strategie
  • De uitingen die je nodig hebt, van nieuwsbriefitems tot copy voor social media
  • Evaluatierapporten waarin staat wat je content oplevert
Neem contact met ons op

Nog geen contentstrategie?

Laat ons je helpen

Zorg ervoor dat mensen je vinden

Je triggert je doelgroep alleen met content die ze leuk, interessant of handig vinden. Daarom is het een goed idee om zulke content zelf te maken: zo help je bestaande klanten beter en trek je nieuwe klanten aan. Speel dus slim met wat zij belangrijk vinden, op de plekken waar zij komen. Alleen dan val je op. Wij maken dat voor je in orde.

Van strategie naar dagelijkse praktijk

Wij vertalen je merk- en contentstrategie door naar concrete contentmakertinguitingen. We bedenken bijvoorbeeld concepten voor blogs of interviews, schrijven scripts voor video’s of zorgen voor succesvolle posts op Instagram en LinkedIn. Omdat meten weten is, hoort testen daar natuurlijk ook bij. En achteraf weten wat iets heeft gedaan? Ook dat brengen we in kaart. Zo blijf je je content beter maken.

Meer dan schrijfwerk

Om ervoor te zorgen dat de juiste teksten het juiste beeld meekrijgen, hebben wij genoeg experts op het gebied van video, fotografie en animatie in ons netwerk. En als je eerst nog eens goed wilt stilstaan bij je strategie, helpen onze eigen consultants je verder. Daar knapt je content van op.

Contentmarketeer of content creator inhuren?

Of je nou op detacheringsbasis of op afstand ondersteuning van een contentmarketeer of content creator nodig hebt: we vinden altijd de juiste oplossing voor jouw team en organisatie. Benieuwd hoe we dat regelen? Lees meer over interim capaciteit.