Content Management Systemen

Werk jij met Sitecore? Drupal? WordPress? Tridion? Of een heel ander soort content management systeem? Dan hebben wij de experts in huis die je alles uit je CMS kunnen laten halen. Zo werk je efficiënter, sneller en levert het het meeste op.

Wat krijg je van ons?

  • Actuele en verregaande kennis van jouw CMS
  • Verbeteringen van je dagelijkse werkprocessen
  • Tips op basis van bewezen content-trucs
Neem contact met ons op

Iemand nodig voor een contentmigratie?

Bekijk deze dienst

Haal alles uit elk CMS

De meeste webredacteurs gaan functioneel om met een CMS. Ze moeten iets publiceren en weten precies welke handelingen ze daarvoor nodig hebben. Maar dat is vaak maar het topje van de ijsberg: elk CMS kent veel verschillende mogelijkheden. En is helemaal op je wensen af te stemmen als je kijkt naar templates voor pagina’s. Je moet alleen weten hoe.

Een expert weet meer

Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw organisatie zich niet hoeft te vormen naar je CMS, maar andersom. Loop je al heel lang tegen een inefficiënte inrichting aan? Zijn er bugs waardoor je dingen laat? Of wil je veel meer op een pagina laten zien dan er nu mogelijk is? Onze expert bekijkt wat er nodig is om dat te laten gebeuren.

Advies wanneer jij dat wil

Jouw CMS-wens kan zich heel concreet richten op een bepaalde soort pagina’s. Of je kunt willen weten of er mogelijkheden zijn die je nog onbenut laat. Wat je behoefte ook is: de CMS-expert gaat ermee aan de slag. Dat kan hij een aantal dagen bij jou op kantoor doen of op afstand. Net wat voor jouw organisatie werkt. Hij legt jouw team in elk geval de fijne (en nieuwe) kneepjes uit. Wel zo handig.