Voor elk project de juiste contentprofessional

Breid de capaciteit en kennis van je online afdeling uit met onze ervaren professionals. Je vindt bij ons contentspecialisten in elke discipline, van contentstrategie tot en met contentmanagement. Dankzij ons omvangrijke netwerk kunnen we vaak direct een passende oplossing bieden. We versterken je afdeling of helpen je met de werving en selectie van je ideale kandidaat.

Gespecialiseerde of allround webredacteuren ondersteunen je bij het (her)schrijven van SEO-vriendelijke webteksten en het creëren van multimediale content. Zet ze in voor het dagelijkse onderhoud van je website, social media of intranet.

lees meer [>]

Onze contentmanagers zijn snel inzetbaar bij het beheersen van je dagelijkse contentstromen en contentmigraties van grote volumes content. Voor alle grote maar ook minder bekende content management systemen (CMS) hebben we specialisten.

lees meer [>]

Tijdelijk een online communicatieadviseur nodig voor de coördinatie van online content of advies bij communicatiebeleid? Omdat we beschikken over een team van online communicatiespecialisten kunnen we je snel de juiste kandidaat  leveren.

lees meer [>]

De online marketeer is de spil in je commerciële activiteiten op het web. Je vindt bij ons generalisten én specialisten, waaronder SEO-marketeers en social marketeers.

lees meer [>]

Je online project is in goede handen bij een online projectmanager uit ons netwerk. Onze kandidaten beschikken over uitgebreide track records en hebben ervaring met projectmethodieken als PRINCE2, Agile en Scrum.

lees meer [>]

Community managers helpen je bij het creëren van een succesvolle online community. Ze binden en activeren je doelgroepen via social media kanalen. Daarnaast beantwoorden ze klantvragen en helpen ze bij het verbeteren van de online reputatie van je organisatie.

lees meer [>]

Met een contentteam op locatie realiseren we je contentproject binnen tijd én budget. Bijvoorbeeld bij de contentmigratie van je website of intranet. Op basis van je project stellen we een gespecialiseerd of multidisciplinair team samen.

lees meer [>]