Contentteam op locatie

Is je organisatie berekend op het creëren of migreren van grote hoeveelheden content? Met een contentteam op locatie verlicht je de werkdruk. Je houdt eigen medewerkers aan het werk, terwijl specialisten je project realiseren.

Met een contentteam op locatie schakel je snel kennis en expertise bij. Bijvoorbeeld bij de bouw van een nieuwe website of de migratie van een intranet. Het team werkt op locatie en kan zo snel schakelen met de betrokkenen binnen je organisatie. Dagelijkse leveren onze teams een belangrijke bijdrage aan projecten van opdrachtgevers. Veelgevraagde teamsamenstellingen zijn:

Content management team
Contentmanagers plaatsen en publiceren tekst, beeld, en documenten in het content management systeem (cms) van je organisatie. Ze rapporteren bugs en bewaken de voortgang van het proces.

Webredactieteam
Een team van webredacteuren (her)schrijft aantrekkelijke webteksten, maakt ze zoekmachinevriendelijk en zorgt voor een bijpassend call-to-action. Een eindredacteur bewaakt de kwaliteit en consistentie van de output.

Multidisciplinair contentteam
Een gecombineerd webredactie- en content management team neemt het hele contentproces uit handen.

Ook een contentteam op locatie nodig?

Op basis van je projectomschrijving kijken we wat de ideale samenstelling is van je team. Daar zoeken we vervolgens direct geschikte kandidaten bij. Afhankelijk van je eisen kunnen we binnen 1 dag al een shortlist van kandidaten en een offerte aan je voorleggen. Bel 020 – 305 91 49 of mail je vraag via het contactformulier.

Niels Vonk | Entopic

Kan ik je helpen?

Niels Vonk
Managing Director Content
niels@entopic.com
+31(0)20 - 305 91 49

( OPDRACHTGEVERS )arrow

alle opdrachtgevers [>]