Sponsoring events

De hoog gewaardeerde evenementen van Entopic over interne en externe online communicatie zijn een krachtig middel om uw marketingdoelstellingen te realiseren.

Juiste platform

De evenementen van Entopic bieden het juiste platform en netwerk om marketeers en communicatieprofessionals te ontmoeten en uw oplossingen of diensten onder de aandacht van uw target doelgroep te brengen. Belangrijk onderdeel in de succesformule is dat Entopic sponsoren de mogelijkheid biedt om met een klantpresentatie een inhoudelijke dialoog met klanten en prospects aan te gaan. Daarnaast staat het netwerken centraal. Zo behoort het plaatsen van een stand tot de mogelijkheden en met vrijkaarten kunt u zelf relaties uitnodigen voor het evenement.

Publiciteit

Ook in breder verband is sponsoring een goede investering. Entopic geeft publiciteit aan het congres via haar e-mailbestanden van webmanagers, intranet afdelingen, informatie professionals, communicatiemanagers, managers ict, etc. Door deze combinatie van een offline en online campagne voorafgaand aan het evenement, uw logo op uitingen van het desbetreffende congres en prominente aanwezigheid tijdens het congres zelf kunt u het maximale halen uit het sponsorship.

Congreskalender

In het congresportfolio vindt u een overzicht van alle evenementen die Entopic organiseert in 2015.

Nederlands

Congresagenda Entopic 2015

Congresagenda Entopic 2015

 English

Conference portfolio Entopic 2015

Conference portfolio Entopic 2015

 

Meer congressen
 • Congres Facebook Marketing

  Facebook Marketing

  Het Congres Facebook Marketing richt zich op iedereen die met Facebook zakelijk resultaat wil realiseren en betrokken is bij communicatie, marketing, PR, branding, corporate identity en social media. Naast (...

  meer informatie [>]
 • Congres Content Marketing & Webredactie

  Content Marketing & Webredactie

  Hét evenement voor iedereen die werkzaam is als webredacteur, content marketeer of contentmanager. Deze dag is gevuld met inspirerende sprekers, praktijkcases en workshops over werken als webredacteur, de inzet van...

  meer informatie [>]