Transavia: goede content als basis

Transavia is een – Europese low cost luchtvaartmaatschappij met bases in Nederland, Frankrijk en Duitsland. De nieuwe strategie heeft een hele duidelijke online oriëntatie, gericht op klantbeleving. Om de doelstellingen te halen, werkt Transavia samen met een aantal gespecialiseerde bureaus. Entopic is geselecteerd als contentpartner en bouwt sinds begin 2016 mee aan het optimaliseren van de online communicatie.

Content die bijdraagt aan klantbeleving en vindbaarheid

Entopic schrijft relevante content die bijdraagt aan een optimale klantbeleving én de vindbaarheid van Transavia in zoekmachines. Onze content begeleidt klanten bijvoorbeeld bij het kopen van een ticket. En we leggen nog duidelijker uit welke regels voor handbagage gelden. Daarnaast schrijven we aansprekende SEO-teksten over de bestemmingen van Transavia. Een content developer werkt hiervoor op locatie bij Transavia. Omdat het online team van Transavia agile werkt, werkt ze daar nauw samen met andere online specialisten, zoals UX’ers, designers en developers.

Pieken opvangen

Ook op kantoor ondersteunen we Transavia bij de contentwerkzaamheden. Transavia maakt gebruik van het CMS Sitecore, dat onze contentmanagers door en door kennen. Zo vormen we een flexibele schil en kunnen we altijd bijspringen om pieken op te vangen.

Ook ondersteuning nodig bij webredactie en contentmanagement?

Leg je case vrijblijvend voor aan Niels Vonk en Danny van Steijn. Zij adviseren je en kunnen een ervaren team samenstellen voor je project. Bel 020 – 305 91 49 of mail je vraag via het contactformulier.

 

Niels Vonk | Entopic

Kan ik je helpen?

Niels Vonk
Managing Director Content
niels@entopic.com
+31(0)20 - 305 91 49