Entopic neemt belang in freelancefirm

Entopic neemt een belang in freelancefirm, specialist in detachering van freelance online professionals. Met deze participatie willen beide partijen beter inspelen op de groeiende behoefte van opdrachtgevers aan flexibele inzet van online specialisten.

Theo Hylkema, managing partner van Entopic, zegt over de deelname in freelancefirm: “freelancefirm heeft een zeer goede reputatie en vormt een uitstekende aanvulling op de dienstverlening van Entopic. Deze samenwerking stelt ons in staat om beter te kunnen voldoen aan de behoefte van onze klanten en trends in de markt. Samen met freelancefirm kunnen we onze relaties nu alle online functies aanbieden.”

Een uitstekende aanvulling op de dienstverlening van Entopic Theo Hylkema

Eddy Boeve, managing partner van freelancefirm ziet in de samenwerking met Entopic veel toegevoegde waarde: ”Entopic is een gerenommeerd bureau dat gespecialiseerd is in het detacheren van content specialisten en outsourcing van webredactie. Dat biedt een goede aanvulling voor freelancefirm. Bij freelancefirm hebben we de afgelopen jaren een groot netwerk van kwalitatief hoogwaardige professionals opgebouwd op gebied van techniek, strategie, design, online marketing en project management.”

Over freelancefirm

freelancefirm is een agentschap en bemiddelaar voor succesvolle inzet van freelance online specialisten op project of interim basis. We bestrijken alle functies relevant binnen online media zoals: Strategen, E-commerce managers online marketeers, online project managers, designers, webmasters, content managers, webredacteuren of alle soorten developers en technische specialisten. freelancefirm selecteert zorgvuldig de mensen die voor interim worden voorgesteld of ingezet op projecten. Het netwerk bestaat uit meer dan 2000 ervaren en gekwalificeerde online specialisten en experts.

freelancefirm bestaat al bijna 10 jaar en werkt voor klanten als: LBI, Mirabeau, Efocus, Tomtom, Wegener, Sanoma, Koninklijk Instituut voor de Tropen, de Bijenkorf, DReizen.

Gepubliceerd: 08-2014