Content Marketing Regisseur (vast) – NBTC Holland Marketing – Ypenburg

Introductie

De content marketing strategie doorontwikkelen, zorgen dat alle content ‘on brand’ is en sturen op deadlines en budget; als Content Marketing Regisseur heb je hier allemaal mee te maken. Ben jij strategisch, creatief, inspirerend en ben jij graag toerist in eigen land? En wil jij een waardevolle online bijdrage leveren aan de ontwikkeling, positionering en marketing van Nederland als bestemming? Dan is deze functie op het snijvlak van strategie en uitvoer jou op het lijf geschreven

Organisatie

NBTC is een kleine, dynamische, internationale organisatie die staat voor deskundigheid, inspiratie en verbinding. Als dé marketingorganisatie voor de bestemming Nederland hebben we veel expertise in huis op het gebied van (digital)marketing, communicatie en onderzoek. Met als resultaat: effectieve campagnes en publiciteit, die zorgen voor meer bezoekers in ons land.

Sinds enkele jaren richt de strategie van NBTC Holland Marketing zich op het spreiden van internationaal bezoek onder de naam HollandCity. Dit doen we door internationale bezoekers aan te trekken die passen bij lokaal aanbod en regionale identiteiten. We inspireren buitenlandse bezoekers via onze eigen marketingkanalen (zoals Holland.com en social media) en communicatiekanalen van anderen (zoals campagnes, influencers).

Functie

 • Werkweek: 40/32 uur
 • Start: z.s.m.
 • Locatie: Ypenburg

Als Content Marketing Regisseur ben jij verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de NBTC content marketing strategie. Het doel hiervan is een bijdrage leveren aan de spreiding van bezoekers aan Nederland en verhoging van hun gemiddelde besteding (HollandCity strategie). Jij zorgt ervoor dat alle geproduceerde content ‘on brand’ is, op basis van de Holland Brand Toolkit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de plaatsing van deze content op de juiste kanalen conform planning en budget.

Verder ben jij als Content Marketing Regisseur verantwoordelijk voor:

 • Het creëren van intern draagvlak voor de NBTC content marketing strategie en toepassing van de Holland Brand toolkit.
 • Het tot leven brengen van de HollandCity strategie in beeld en copy.
 • Het aansturen van de editorial board aan waarin content en de kalender worden afgestemd
 • Het onderhouden van de NBTC beeldbank

Functie eisen

Jij hebt:

 • HBO+ werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar soortgelijke werkervaring
 • Expertise op het gebied van content marketing
 • Een duidelijke visie op content

Jij bent:

 • Strategisch sterk
 • Vernieuwend en creatief
 • Overtuigend en inspirerend
 • Een kei in overzicht houden en plannen
 • Goed in het aansturen op deadlines en budget

Inlichtingen

Bel met Rose May voor meer informatie op +31 20 305 91 49. Of mail naar rose@entopic.com en stuur vandaag nog je cv!

Danny van Steijn | Entopic

Kan ik je helpen?

Danny van Steijn
Teamlead Detachering
danny@entopic.com
+31(0)20 - 305 91 49