Junior Content/Social Copywriter – Regio Den Haag

Introductie

Voor een zorginstelling in de Regio van Den Haag is Entopic op zoek naar een Junior Content/Social Copywriter. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het schrijven van online long, short & micro copy voor o.a. Social Media en de website

Functie

  • Dienstverband: Detachering/ZZP
  • Uren per week: 24-32 uur
  • Duur: 6 maanden
  • Locatie: regio Den Haag

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het schrijven van verschillende type content. Je schrijft inhoudelijke longreads of artikelen voor de website of korte, krachtige berichten voor Social Media. Daarnaast zorg je er voor dat jouw geschreven content geoptimaliseerd wordt voor optimale usability en hanteer jij de laatste SEO standaarden. Ook ben jij verantwoordelijk voor de Social Media kanalen en deze naar een hoger platform te brengen. Deze optimalisaties breng je samen in een goede (content)strategie voor de verschillende social kanalen.

Functie eisen

Jij bent/hebt:

  • hbo/wo werk- en denkniveau
  • Ervaring met het schrijven voor het web en SEO
  • Ervaring met Social Media
  • Kennis van CMS en Google Analytics is een pré
  • Assertief, proactief en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

Inlichtingen

Bel met Jesper Slijkhuis voor meer informatie op +31 20 305 91 49. Of mail naar jesper@entopic.com en stuur vandaag nog je cv!

Danny van Steijn | Entopic

Kan ik je helpen?

Danny van Steijn
Teamlead Detachering
danny@entopic.com
+31(0)20 - 305 91 49