SEA Specialist – Den Haag

Introductie

Wil jij de zichtbaarheid van onze opdrachtgever in Den Haag vergroten met nieuwe campagnes en een zoekmachinestrategie?


Organisatie

De ledenorganisatie voor verkeer en toerisme telt 4 miljoen leden. Deze organisatie levert talloze producten en diensten voor mobiliteit en vrijetijdsbesteding, met onderdelen als een verzekeringsmaatschappij, 83 winkels, een druk bezochte website, een reisorganisatie, de Alarmcentrale en de hulp bij autopech.

Functie

Als SEA Specialist ben je verantwoordelijk voor de Google en Bing campagnes voor een breed portfolio aan producten en diensten. Je levert een bijdrage aan de online zichtbaarheid van duizenden artikelen uit de webwinkel, Door deze diversiteit krijg je kennis van verschillende branches en heb je een leuke afwisseling van SEA campagnes. Daarnaast beheer je diverse affiliate campagnes. Samen met onze partner haal jij het maximale rendement uit deze campagnes.

Functie eisen

  • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring op het gebied van zoekmachinemarketing.
  • Je hebt een Google AdWords certificering. Je hebt kennis van affiliate marketing.
  • Je hebt ervaring met DoubleClick Search, Remarketing voor Search en het is een pré als je ook ervaring hebt met Google Shopping.
  • Je hebt een scherp commercieel en analytisch inzicht en goede adviesvaardigheden.

Inlichtingen

Bel met Isabelle Bolluyt voor meer informatie op +31 20 305 91 49. Of mail naar isabelle@entopic.com en stuur vandaag nog je cv!

Danny van Steijn | Entopic

Kan ik je helpen?

Danny van Steijn
Teamlead Detachering
danny@entopic.com
+31(0)20 - 305 91 49