Contentmanager Sitecore – Amsterdam

Introductie

Voor een grote online marketing dienstverlener is Entopic op zoek naar een Contentmanager die ervaring heeft met SiteCore. In deze functie creëer, redigeer en publiceer je content die aantrekkelijk, wervend en informatief is.

Functie

  • Aantal uur: 24 uur
  • Start: Augustus
  • Duur: 2 maanden
  • Soort functie: Detachering
  • Locatie: Amsterdam

Als Contentmanager ben je verantwoordelijk voor het creëren en redigeren van aantrekkelijke, wervende en informatieve content. Deze content publiceer je vervolgens in het CMS Sitecore en social media en optimaliseer je volgens SEO-standaarden. Voor de beste kwaliteit content werk je met behulp van SCRUM intensief samen met Product Marketing en Interne Communicatie. Daarnaast ga je content partnerships aan en optimaliseer je ze voor een betere positionering bij klanten. Je vindt het leuk om actief trends en nieuws te volgen om dit om te kunnen zetten in aantrekkelijke en met flair gecreëerde social media-uitingen.

Functie eisen

Jij hebt:

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding
  • Werkervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring met het schrijven, redigeren en publiceren van content
  • Kennis van SiteCore en ervaring met SCRUM
  • Goede communicatieve skills, commercieel inzicht en ervaring met stakeholdermanagement

Inlichtingen

Bel met Jesper Slijkhuis voor meer informatie op +31 20 305 91 49. Of mail naar jesper@entopic.com en stuur vandaag nog je cv!

Kan ik je helpen?

Danny van Steijn
Consultant Detachering
danny@entopic.com
+31(0)20 - 305 91 49