Contentmanager Tridion (Vaste Functie) – Amsterdam

Introductie

Voor een grote financiële dienstverlener in Amsterdam is Entopic op zoek naar een Contentmanager Tridion. In deze rol schrijf, redigeer en optimaliseer je content ter bevordering van de relevantie en conversie. Vervolgens plaats jij deze content in het CMS Tridion.

Organisatie

  • Aantal uur: fulltime
  • Start: zo spoedig mogelijk
  • Soort functie: vaste functie
  • Locatie: Amsterdam

Functie

Als Contentmanager Tridion ben jij verantwoordelijk voor het creëren, redigeren en plaatsen van content in het CMS Tridion. Met deze content zorg jij voor hogere relevantie van het desbetreffende kanaal en uiteindelijk een hogere conversie. Social media, website, email en blogs zijn de kanalen waar deze content actief op word aangeboden. In samenwerking met de online marketeers en content experts voer je analyses uit op het gebruik en consumptie van content. Met de rapportages van deze analyses optimaliseer je in teamverband de betreffende content en werkt dit bij in het CMS.

Functie eisen

  • Minimaal een HBO denk-en werkniveau
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als contentmanager
  • Ervaring met Tridion en verschillende andere CMS’en
  • Je weet klanten te verleiden met content
  • Je bent een teamplayer, resultaat gedreven en organisatiesensitief.

Inlichtingen

Bel met Jesper Slijkhuis voor meer informatie op +31 20 305 91 49. Of mail naar jesper@entopic.com en stuur vandaag nog je cv!

Kan ik je helpen?

Danny van Steijn
Consultant Detachering
danny@entopic.com
+31(0)20 - 305 91 49