Gids Content Management Systemen 2012 uit

13-01-2012

Gids Content Management Systemen 2012 uit

Naast alle activiteiten rondom webredactie en online communicatie geeft Entopic ook jaarlijks de Gids Content Management Systemen uit. De editie van 2012 is net terug van de drukker.

De Gids Content Management Systemen geldt al jaren als hét toonaangevende standaardwerk voor de selectie van een cms. De editie van 2012 is wederom geheel vernieuwd en geeft een actueel en overzichtelijk beeld van de standaard content management systemen in Nederland.

Gids Content Management Systemen 2012Wat kunt u ermee?
De Gids CMS 2012 bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt uitgelegd waar het bij content management nou écht om gaat en hoe een content management systeem u bij uw werkzaamheden kan ondersteunen. Daarnaast komen de werking en de eigenschappen van het cms uitgebreid aan bod. Ook wordt ingegaan op techniek, implementatie en de consequenties voor de organisatie.

De juiste keuze
In het tweede deel worden de in Nederland aangeboden content management systemen op een rijtje gezet. De kenmerken van deze systemen zijn uitvoerig beschreven en in duidelijke schema´s naast elkaar geplaatst. Zo kan iedereen die op zoek is naar een (nieuw) content management systeem eenvoudig een goed gefundeerde keuze maken.

Bestellen
De Gids Content Management Systemen 2012 kost € 49,- (excl. 6% btw en € 6,- verzendkosten). Bestellen kan via deze pagina.